Goede voornemens voor bijzondere vakantie in Hillside Beach Club

Wie zich voor 2018 heeft voorgenomen om meer sportieve of culturele activiteiten te gaan doen, kan zijn of haar motivatie halen uit een bijzondere vakantie. Hillside Beach Club, een gereputeerd topresort aan de Egeïsche kust, heeft enkele programma’s voor 2018 voorzien die zowel fanaten als beginnelingen zullen bekoren.

De mediterrane setting, de topservice en het ‘feel good’ gevoel krijg je er in deze ‘hemel op aarde’ bovenop. Niet voor niets heeft Hillside Beach Club 99% tevreden klanten en 68% terugkerende klanten, en was het resort het voorwerp van een case study voor marketingstudenten aan de Harvard Business School (*), 1 van de meest toonaangevende universiteiten ter wereld.

Classical Music on the Sea

​Classical Music on the Sea is 1 van de meest magische en exclusieve events in Hillside Beach Club. Het Kamerorkest van Ankara, dat geldt als één van de beste ensembles van Turkije, brengt een klassiek concert vanop een drijvend platform. De prachtige melodieën van Vivaldi’s 4 Seizoenen bezorgen die avond een onvergetelijk zomermoment. Toeschouwers genieten van het drijvende orkest bij een romantische, oranjerode zonsondergang over de Egeïsche Zee. Het concert wordt kostenloos aangeboden voor hotelgasten en vindt plaats op 3 augustus 2018.

 

 

Feel Good Week

Wie op zoek is naar een gezonde geest in een gezond lichaam, kan deelnemen aan de ontspannende ‘Feel Good’ themaweek. Tweemaal dit jaar, tussen 6 en 12 mei en tussen 1 en 6 oktober 2018, wijdt Hillside Beach Club een hele week aan yoga, gezonde voeding en innerlijke rust.

 

 

​Unieke ervaringen bezorgen een ‘goed gevoel’ en revitaliseren lichaam en geest via rust en stilte. Tijdens de Feel Good Week vinden meerdere yogasessies per dag plaats op bijzondere locaties van Hillside Beach Club, zoals op Silent Beach – het rustige adults-only strand, of op een grote zeilboot die uitvaart bij zonsondergang. Fitness, wandelen, wellness, voedingsadvies en een gezond menu met mediterrane ingrediënten zorgen verder voor nieuwe energie en een stralend gevoel.

​Summer Challenge

​Sportfanaten vinden een waarlijk uitdagend programma tijdens de Summer Challenge tussen 4 en 10 juni of tussen 24 en 29 september 2018. Hillside Beach Club brengt dan een speciaal aanbod sportieve workouts die beklijven door zowel de inspanning als het plezier. Alles draait om sport, actie, beweging en energie! Dit gaat van spinning op het strand tot Cardio & Dance party’s met uitzicht op zee tot fietsen, wandelen en joggen door de bergachtige en groene omgeving van Fethiye. Voorop staan het plezier van het sporten en het genoegen van de zelfoverwinning bij de uitdagende activiteiten.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.