Bezoek online autoverhuurder Alamo.nl op de Vakantiebeurs 2018

Online autoverhuurder Alamo.nl staat ook de aankomende editie weer op de Vakantiebeurs van 9 t/m 14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Om hun Amerika bestemmingen nog beter op de kaart te zetten, heeft het team van Alamo.nl een eigen stand op het Brand USA Paviljoen in hal 3.

Vakantiebeurs 2017

New York en Hawai

Omdat de autoverhuur in Noord-Amerika een stabiele stijging laat zien, kiest Alamo.nl ervoor om wederom deel uit te maken van het USA paviljoen op de Vakantiebeurs. ‘Opvallend is dat er een flinke stijging is geconstateerd in het aantal bezoekers en boekingen voor de stad New York en Hawaï‘, vertelt E-commerce manager Danny van ‘t Hul. ‘Daarnaast blijft Florida nog steeds onze top autoverhuur bestemming’, voegt hij toe. Alledrie de genoemde bestemmingen zijn te vinden op de Vakantiebeurs. ‘Ook onze verhuurlocaties in Zuid-Amerika hebben afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt. Vooral Argentinië en Chili worden steeds populairder als vakantiebestemming’, vertelt Anne Vermeulen, medewerker Customer Service bij Alamo.nl.

 

 

Persoonlijke wensen

Aansluitend op de persoonlijke wensen, kan de bezoeker zich bij Alamo.nl op de Vakantiebeurs laten adviseren over autohuur wereldwijd. Daarnaast zijn er dit jaar ook weer grote prijzen te winnen als de bezoeker meedoet aan de diverse beursacties, waaronder een week gratis autohuur. ‘Maar we hebben ook heel veel leuke gadgets en vooral ook slimme reistips’, voegt Anne toe.

 

 

Ook partner en online camperverhuurder WorldWide Campers heeft een stand op het USA Paviljoen tijdens de Vakantiebeurs. WorldWide Campers wil tijdens de Vakantiebeurs graag het product camperhuur wereldwijd promoten, vooral nu de vakantietrend van zelf samengestelde reizen steeds groter wordt.

Alamo.nl

Alamo is net als Enterprise en National onderdeel van Enterprise Holdings, de grootste autoverhuurder in Noord-Amerika. Alamo heeft inmiddels in meer dan 60 landen autoverhuurlocaties en dat aantal groeit nog. Elke dag maken vele honderdduizenden klanten gebruik van de huurauto’s en service van Alamo. Op Alamo.nl vindt men meer informatie over onder andere de verhuurlocaties en tarieven. Alamo.nl is al 27 jaar actief op de Nederlandse markt. Reserveringen op Alamo.nl worden uitgevoerd door Target Travel Services. Het ervaren salesteam is goed bereikbaar en kan de consument altijd van de beste service voorzien.

 

Koop je kaarten voor de Vakantiebeurs met korting

De Vakantiebeurs is van 10-14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op
Verkeersbureaus.info
. Koop nu je entreekaartje met korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

 Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.