Time to momo geeft persoonlijk citytripadvies op de Vakantiebeurs

Reisgidsenmerk time to momo (voorheen 100% stedengidsen) organiseert van 11 januari tot en met 14 januari 2018 cityconsults op de Vakantiebeurs in Jaarbeurs Utrecht.

Vakantiebeurs-2017-uitjes

Vakantiebeurs 2017

Tijdens dit “spreekuur” kunnen beursbezoekers persoonlijke tips van locals uit diverse Europese steden ontvangen. Bovendien krijgen ze er een reisdagboek gratis bij, zodat ze direct alle tips kunnen noteren.

Persoonlijk citytripadvies

Alle time to momo locals hebben een passie voor de stad waar ze wonen en een neus voor leukste adressen. Opent er een nieuw koffietentje? Zij weten het als eerste. Is er een gaaf festival in de stad? Zij zijn erbij. Voor time to momo maken ze toffe routes waarin ze reizigers langs de leukste restaurants, de hipste shopadressen en de must-see highlights leiden. Maar iedere reiziger heeft natuurlijk zo zijn eigen wensen wanneer hij op stedentrip gaat. Om deze reden organiseert time to momo cityconsults, op de Vakantiebeurs in Jaarbeurs Utrecht. Bezoekers kunnen aanschuiven voor een persoonlijk citytripadvies van de locals, zodat ze straks het beste uit hun stedentrip kunnen halen. De time to momo cityconsults vinden plaats van donderdag 11 januari tot en met zondag 14 januari 2018 in hal 7 op het Urban Terras. Beursbezoekers kunnen zich van tevoren inschrijven of ter plekke aanmelden. VOL=VOL! De cityconsults zijn gratis, de locals spreken Nederlands of Vlaams en geven maximaal 10 minuten een consult.

 

 

Meer time to momo

Naast het bijwonen van cityconsults kan de beursbezoeker de time to momo reisgidsen ook kopen. Iedere bezoeker krijgt € 4,- korting op een time to momo stedengids naar keuze. Daarnaast geeft directeur René Bego op dinsdag 9 januari 2018 een presentatie over hoe relevante content opmerkelijk hoge conversie realiseert. De presentatie is van 15:00 t/m 16:00 uur in locatie Quest.

 

 

time to momo wordt uitgegeven door mo’media: een onafhankelijke, innovatieve uitgeverij die niets liever doet dan kwalitatieve uitgaven maken op het gebied van reizen en vrije tijd. De uitgaven zijn altijd praktisch, up-to-date en verrassend, vaak voorzien van een handige app of een bijbehorend online platform. Zo helpen ze reizigers hun weekend of vakantie onvergetelijk te maken.

 

Koop je kaarten voor de Vakantiebeurs met korting

De Vakantiebeurs is van 10-14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Verkeersbureaus.info. Koop nu je entreekaartje met korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

  

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.