Denemarken, dé vakantiebestemming voor kids

‘Denemarken, dé vakantiebestemming voor kids!’ is de boodschap van toerismeorganisatie VisitDenmark aan Nederlandse gezinnen. Via een nieuwe branding film en vernieuwde lay-out van de bestaande campagnepagina, wordt op een visuele manier zichtbaar gemaakt wat het voor gezinnen met (jonge) kinderen betekent om vakantie te vieren in Denemarken: tijd met elkaar doorbrengen, samen spelen en plezier maken in een kindvriendelijke, natuurrijke omgeving.

VisitDenmark start campagnejaar met vernieuwde branding voor gezinnen

Wat in woorden moeilijk valt uit te drukken, kan in beeld makkelijker worden overgebracht. Dat is het uitgangspunt geweest van de nieuwe branding film van VisitDenmark. Het vormt de leidraad van de campagne en heeft als doel om in beeld te brengen wat vakantie vieren met het hele gezin in Denemarken typeert. In essentie staan gezinsgeluk en samen zijn centraal. De vernieuwde online campagnepagina draagt hieraan bij door het beeldverhaal in foto’s voor te zetten, aangevuld met tips van verschillende Deense regio’s.

 

 

Mette Rodenhuis-Carlsen, Deputy Market Director, VisitDenmark The Netherlands: “Door een heldere boodschap naar gezinnen met kinderen te communiceren, helpen wij hen in de zoektocht naar de ideale vakantiebestemming waarin zowel volwassenen maar voornamelijk de kinderen centraal staan. Omdat Denemarken toch nog vrij onbekend is bij velen, is gebleken dat de Nederlandse meivakantie ideaal is om Denemarken (voor het eerst) te ontdekken. Echter zullen wij komend jaar onze campagnepijlen ook op de zomer- en herfstvakantie richten.”

 

 

Denemarken is uitgeroepen tot één van de meest kindvriendelijke landen van Europa. Dat het gezin centraal staat zie je in alle aspecten van het dagelijkse leven terug. (Natuur)speelplekken, attracties en hands-on musea zijn ingericht op kinderhoogte waar ook aanraken mag! Gezinnen die ervoor kiezen hun vakantie te vieren in Denemarken kunnen net als de Denen krabbetjes vangen, fossielen zoeken, bramen plukken, in zee springen vanaf een houten steiger, zandkastelen bouwen of kano-, fiets- en wandeltochten ondernemen. Eén onderliggende boodschap hebben al deze activiteiten in ieder geval gemeen: de kunst van het samen genieten van de kleine dingen die een vakantie groots maken.

 

Ontvang tips voor reizen met kinderen

Ontdek elke dag een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen in je inbox. (en we sturen geen spam)

  • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 5 in.

Comments are closed.