Emirates viert de feestdagen met speciale kersttraktaties

Om de komende feestdagen groots te vieren, heeft Emirates haar productaanbod in december een flinke boost gegeven. Passagiers die tijdens de feestdagen vliegen kunnen genieten van verschillende kerstspecials, variërend van entertainment, gratis Wi-Fi tot feestelijke gerechten.

emirates

Feestelijke menu’s zijn terug van weggeweest

Naast de regionaal geïnspireerde keuken aan boord, herintroduceert Emirates haar kerstmenu met een uitgebreid aanbod aan favoriete kerst gerechten. Emirates’ seizoensgebonden menu’s zijn een essentieel onderdeel van het dineraanbod, het kerstmenu is dan ook een van de hoogtepunten aan boord. Emirates serveert in de decembermaand een speciaal kerstmenu op alle vluchten van Dubai naar Australië, Europa, de Verenigde Staten en Groot-Brittannië en op alle vluchten van Groot Brittannië naar Dubai.

 

 

Geroosterde kalkoen

Passagiers van Economy Class kunnen genieten van een kerstmenu bestaande uit geroosterde kalkoen, cranberrysaus, aardappelpuree en seizoensgroeten. Als nagerecht worden er feestelijke zoetigheden geserveerd, zoals limoencranberry- of chocoladetaart. Passagiers van First en Business Class kunnen genieten van een kerstmenu bestaande uit gemarineerde gamba’s met cocktailsaus als voorgerecht. Geroosterde kalkoen met hazelnootabrikoos vulling, cranberrysaus, pompoenpuree en spruitjes als hoofdgerecht en de keuze uit verschillende heerlijke nagerechten als dessert.

 

 

First Class passagiers ontvangen bovendien speciale lekkernijen en worden getrakteerd op macarons en warme chocolademelk met marshmallows en peperkoek. Naast de champagne van Dom Pérignon, Veuve Cliquot en Moët & Chandon kunnen passagiers die reizen naar Europa en Afrika ter gelegenheid van de feestdagen hun maaltijden ook combineren met de premium vintage Château Ducru-Beaucaillou 1985 – een zeldzame fles die alleen in december verkrijgbaar is in First Class.

Kerstcadeaus voor iedereen

Emirates haalt alles uit de kast om ervoor te zorgen dat de kerstsokken van haar passagiers gevuld zijn met speciale kerstgoodies. Zo introduceert de luchtvaartmaatschappij in december de nieuw ontworpen amenity kit voor aan boord. Passagiers van First en Business Class ontvangen een van de 16 gloednieuwe Bulgari designs. De amenity kits voor mannen en vrouwen zijn voorzien van Bulgari’s signature parfum, lotions en andere verzorgingsproducten en kunnen later opnieuw gebruikt worden om elektronica of make-up in te bewaren. De tasjes zijn aanwezig tijdens nachtelijke langeafstandsvluchten en tijdens vluchten van meer dan 10 uur. De amenity kits van Economy Class hebben eveneens een opfrisbeurt gekregen voor de feestdagen. De kits zijn aanwezig tijdens langeafstandsvluchten en zijn onder andere voorzien van sokken, een bijpassend slaapmasker en een tandenborstel. Passagiers die met kinderen reizen ontvangen daarnaast een speciale amenity kit, die is voorzien van Emirates’ iconische Little Traveller personage. Daarnaast bevat het benodigdheden zoals een slabbetje, een kleine lepel, babydoekjes, een verschoningsmat, zalf tegen luieruitslag en een kleine luiertas voor een comfortabele reis.

Speciale traktaties voor jonge reizigers

Emirates haalt alles uit de kast om ook haar jongste passagiers fijne feestdagen te bezorgen. Kinderen kunnen namelijk genieten van een speciaal kindermenu samengesteld met onder andere geroosterde kalkoen, worteltjes en erwtjes en zoete aardappelpuree. Als toetje krijgen kinderen een chocolade brownie. Als onderdeel van Emirates’ Fly With Me Animals zal een speciale limited edition personage de jonge kinderen aan boord begroeten. Noël de ijsbeer, verpakt in een rode sjaal, wordt geïntroduceerd tijdens de feestdagen en zal alleen in december aan boord verschijnen.

Kerstklassiekers op ice

Om haar reizigers in de feestelijke kerststemming te krijgen, heeft Emirates voor de maand december een speciale kerstprogrammering aan het inflight entertainment system ice toegevoegd. Daartoe behoren films als It’s a Wonderful Life, White Christmas, Miracle on 34th Street, Home Alone and Scrooged. Evenals TV specials als The Office en Family Guy kerstshows zijn beschikbaar op ice. Passagiers kunnen genieten van meer van 2.500 kanalen met entertainment, zoals de #1 Kerstmuziek playlist en TV kanalen speciaal voor kinderen. De speciale kinderprogramma’s verkrijgbaar op ice zijn bijvoorbeeld De Gruffalo, Room on the Broom en The Snowman. Emirates biedt al haar passagiers 20 MB gratis Wi-Fi zodat zij verbonden kunnen blijven met vrienden en familie tijdens de feestdagen. Emirates Skywards leden kunnen genieten van verschillende speciale voordelen afhankelijk van hun niveau van lidmaatschap en hun reisklasse.

Doe mee en stem op de de beste kerstmarkt van 2017

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.