Voordeel voor cruisegasten met Holland America Line’s ‘Upgrades & More’

Holland America Line’s populaire ‘Upgrades & More’ aanbieding is terug. Deze maal ontvangen reizigers op geselecteerde 2018 en 2019 cruises en Alaska Land+Sea Journeys een uitgebreid pakket aan voordelen die een droomvakantie nog toegankelijker maken.

Koningsdam Aerial Venice

Korting en meer

Gasten die 1 van de geselecteerde cruises boeken, ontvangen een stateroom upgrade, een boordtegoed tot wel $500 per stateroom (afhankelijk van cruise-lengte en stateroom categorie) en tot 10% korting op de EXC excursies. De Upgrades & More aanbiedingen zijn van toepassing op afvaarten tussen 28 maart 2018 en 24 april 2019, m.u.v. Grand Voyages en Grand Voyage segmenten.

 

 

Voordelig vroegboeken

“Onze aanbiedingen zijn bedoeld om cruisereizigers te helpen bij het samenstellen van hun droomvakantie met mooie extra’s. We blijven de Upgrades & More aanbieding jaarlijks terugbrengen omdat onze gasten de upgrades en het boordtegoed waarderen”, aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “We verlengen deze aanbieding voor cruises tot ver in 2019 voor gasten die hun vakantie graag vooruit plannen. Zo kunnen zij ook van de voordelen profiteren.”

 

 

Als onderdeel van de Upgrades & More aanbieding kunnen gasten een ocean-view stateroom boeken voor de prijs van een interior stateroom en een verandah stateroom voor de prijs van een ocean-view stateroom. Afhankelijk van de lengte van de cruise en categorie van de stateroom, kunnen gasten een boordtegoed ontvangen tot $400 per stateroom en tot $500 per suite. Het boordtegoed is beschikbaar voor de eerste 2 gasten in de stateroom en kan gebruikt worden voor dineren in specialiteitenrestaurants, spabehandelingen, aankopen in de gift shop, drankjes en meer.

EXC excursies met korting

Gasten die geselecteerde EXC excursies boeken, ontvangen ook extra voordeel. Als zij deze excursies voor 15 maart 2018 boeken, kunnen ze tot 10% korting ontvangen. Bij deze aanbieding zijn meer dan 1500 EXC excursies beschikbaar. In de Upgrades & More aanbieding zitten cruises naar Alaska met Land+Sea Journeys, Azië, Australië/Nieuw Zeeland, Bermuda, Canada/New England, de Caribbean, het Panama Kanaal, Europa, Hawaï, Mexico, Zuid-Amerika en ook cruises tijdens de feestdagen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.