Nu ook een digitaal auto vignet voor Oostenrijk

Ga je binnenkort op vakantie naar Oostenrijk? Vergeet dan niet van te voren een digitaal vignet voor Oostenrijk aan te schaffen!

Wat is een vignet en wanneer heb ik een vignet nodig?

Als je gebruik maakt van de nationale snelwegen van Oostenrijk, is een Autobahnvignet verplicht. Het vignet is een bewijs dat er voor het voertuig wegenbelasting betaald is. Je kunt een vignet voor Oostenrijk aanvragen voor 10 dagen, 2 maanden of een jaar (14 maanden). Voor voertuigen zwaarder dan 3500 kilo, gelden andere normen. Dan moet een zogenaamde Go-box aangeschaft worden.

 

 

Digitaal vignet Oostenrijk

Vanaf december 2017 is het mogelijk om een digitaal vignet voor Oostenrijk aan te vragen. Het digitale vignet is volledig gekoppeld aan je kenteken en wordt geregistreerd in de centrale database van Oostenrijk. Je hoeft dus geen vignet meer op de voorruit te plakken, hoe handig is dat!

Voordelen digitaal vignet op een rijtje:

  • Het is de snelste en makkelijkste manier om een vignet aan te vragen
  • Je hoeft geen sticker meer op de voorruit te plakken en er weer af te krabben.
  • Je hebt geen vervangend vignet nodig bij ruit schade

Digitaal vignet Oostenrijk bestellen

Het bestellen van een digitaal vignet voor Oostenrijk kan eenvoudig online via www.autotolvignetten.nl. Het aanvragen kost enkele minuten. Je kunt betalen met iDeal of Mister Cash (voor België).

Spoed?

Geen probleem! Je hoeft niet meer te wachten op de post en hoge verzendkosten te betalen. Het digitale vignet ontvang je binnen één werkdag in je mail. Vanaf het moment dat je het vignet in de mail ontvangen hebt, wordt je kenteken geactiveerd in de centrale database van Oostenrijk. Vanaf dit moment kun je Oostenrijk inrijden op de datum waarvoor het vignet is aangevraagd.

AutoTolVignetten.nl is elke werkdag telefonisch en per e-mail bereikbaar om je te helpen bij je bestelling. Ook voor vignetten voor andere landen of verplichte producten voor in de auto kun je bij AutoTolVignetten.nl terecht.

 

 

Milieusticker Duitsland

Rijd je tijdens je reis naar Oostenrijk door Duitsland? Kijk dan goed van te voren of je een milieusticker nodig hebt. In steeds meer steden en gebieden is een milieusticker verplicht. Snelwegen zijn uitgezonderd. De milieusticker Duitsland kun je makkelijk en snel online bestellen voor maar €12,50 EUR. Binnen 24 uur na aanvraag wordt de sticker bedrukt en op de post gedaan.

Voordelen milieusticker-Duitsland.nl op een rijtje

  • Het is de makkelijkste manier om een milieusticker aan te vragen
  • Binnen 24 uur na aanvraag wordt de sticker per post verzonden
  • Binnen 1-2 werkdagen ligt de sticker thuis op je mat
  • Geen extra administratie en/of verzendkosten
  • Betaling is mogelijk met iDeal en MisterCash.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.