Fotogeniek Peru het toneel van finale ‘Het Perfecte Plaatje’

De finale-aflevering van het RTL-programma ‘Het Perfecte Plaatje’ speelt zich af in het fotogenieke Peru. De 2 finalisten, Estelle Cruijff en Giel de Winter, reizen voor enkele spectaculaire fotoshoots naar de mooiste plekken van het land om daar nog 1 keer hun fotografiekunsten te tonen.

De finale-aflevering met de meest kleurrijke beelden uit Peru, wordt 12 december uitgezonden.

Het perfecte plaatje

In Het Perfecte Plaatje gaan 8 bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan en proberen ze hun geliefde hobby naar een hoger niveau te tillen. In elke aflevering staan 2 specialisaties uit het vak centraal en komen de meest uiteenlopende aspecten van fotografie aan bod. De 2 finalisten van dit jaar zijn tv-persoonlijkheid Estelle Cruijff en Giel de Winter, presentator en oprichter van YouTubekanaal StukTV. De finalisten reisden speciaal voor de finale naar Peru om daar de schoonheid van het land te ontdekken en vast te leggen.

 

 

De mooiste foto’s uit Peru

De opdrachten die de finalisten hebben gekregen staan volledig in teken van de unieke Peruaanse cultuur én gastronomie. Ze ervaren hoe fotogeniek de bruisende hoofdstad Lima is en ze reizen naar de voormalige Inca-regio Cusco om een hele andere kant van het land te leren kennen.

 

 

De in Peru gemaakte foto’s van de winnaar worden gepubliceerd in National Geographic Traveler en worden samen met een selectie van alle foto’s uit de serie geëxposeerd van 13 december tot en met 1 januari 2018 in Museum Hilversum.

Inspiratie voor een onvergetelijke vakantie

Peru is de laatste jaren onder Nederlanders uitgegroeid tot 1 van de populairste bestemmingen van Zuid-Amerika. De wereldberoemde Inca-stad Machu Picchu blijft de grootste trekpleister, maar ook het noordelijke Amazonegebied (fort van Kuélap en de Gocta waterval), de woestijn van Ica (Islas Ballestas en de oase van Huacachina) en eeuwenoude steden als het zuidelijk gelegen Cusco en Arequipa en het noordelijk gelegen Trujillo bezorgen reizigers een onvergetelijke ervaring. Daarbij is Lima dé culinaire hoofdstad van Zuid-Amerika en vind je in Peru 1 van ’s werelds beste keukens. De finale van ‘Het Perfecte Plaatje’ vormt een flinke dosis vakantie-inspiratie voor een mooie reis. De laatste aflevering van ‘Het Perfecte Plaatje’ wordt uitgezonden op 12 december, om 20:30 uur bij RTL 4.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.