Regent Seven Seas Cruises breidt routes uit met Cuba in 2018 en 2019

Altijd al eens Havana willen bezoeken tijdens een cruise? Regent Seven Seas Cruises voegt de bestemming Cuba komend jaar toe aan 6 cruises in het Caribische seizoen van 2018 en 2019!

Reizigers hebben de mogelijkheid om Havana te bezoeken tijdens de cruises van de Seven Seas Mariner, Seven Seas Voyager en Seven Seas Navigator, die vanuit Miami vertrekken vanaf oktober 2018 tot maart 2019.

Groot aanbod van gratis excursies

Gasten aan boord van deze cruises kunnen kiezen uit een groot aanbod van gratis excursies aan land om op deze manier meer te leren over de geschiedenis, de cultuur en de Cubaanse bevolking. “Cuba ademt cultuur en geschiedenis en daarom is Regent Seven Seas Cruises enorm enthousiast om onze routes uit te breiden met een bezoek aan Havana om zo onze gasten een complete Caribische ervaring te kunnen bieden,” zegt Jason Montague, CEO van de cruisemaatschappij. “3 van de 6 reizen bevatten nachtelijke vertrekken van Havana Harbor, dus gasten hebben ook echt de tijd om het Cubaanse nachtleven te ervaren.”

 

 

Authentieke Cubaanse beleving

Als onderdeel van de inclusieve luxueuze ervaring van Regent Seven Seas Cruises hebben gasten de keuze uit een groot aanbod van samengestelde excursies aan land. Deze excursies bieden een authentieke Cubaanse beleving dat men de muziek, kunst, inwoners, geschiedenis en cultuur van de stad laat ontdekken en zijn in overeenstemming met het Office of Foreign Assets Control (OFAC).

 

 

Om gasten zelfs van nog meer kennis te voorzien over Cuba en haar mensen, bieden gastsprekers en experts aan boord interessante presentaties over Cuba’s verleden, heden en toekomst.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.