Bania – het thermale zwembad en ski-complex

Het thermale zwembad en ski-complex Bania is een modern en comfortabel complex in Białka Tatrzańska, met een toeristisch, recreatief en therapeutisch karakter. Het combineert het hele jaar door een indoor wateramusementspark met een wellness center en de therapeutische eigenschappen van een thermaal bad.

‘s Winters kan de relax aangevuld worden met skiplezier bij de nabije skicentra Kotelnica Białczańska, Bania, Kaniówka, JurgówSki, Czorsztyn-Ski, ‘s zomers met de spectaculaire glijbanen en thermale buitenbaden met schitterend uitzicht op de Tatra. Gedurende het lente- en herfstseizoen is het een ideale plek om je te laten verwennen in het wellness center.

 

 

Bezoekers van het complex mogen ook gebruik maken van andere attracties zoals: vreugdevuren, sleeën, thema-avonden, workshops voor kinderen en volwassenen of speciale ritten met een terreinvoertuigen in de omgeving.

 

Lees ook dit artikel: Warschau, stad met twee gezichten

 

Vanuit de ramen van het complex ziet u het prachtige panorama van de Hoge Tatra, het Pieniny-gebergte of de ski hellingen, die zowel in de winter als in de zomer een aantrekkelijk uitzicht zijn. Dit complex heeft een certificaat van de Poolse Organisatie voor Toerisme.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.