100 % plezier met de Grote Pieten Parade in Eindhoven

Wat te denken van wel 50 vrolijke en dansende Pieten in het centrum van Eindhoven?! Als onderdeel van het Fijne Feestdagen Festival heeft dit jaar de HoofdPiet de Muziekpieten, Pepernootpieten en alle andere Vrolijke Pieten verzameld om voor de 15de keer op zondag 26 november 2017 het centrum van Eindhoven te bezoeken.

Volop genieten met Sinterklaas in Eindhoven

Voor de kinderen en de ouders valt er volop te genieten in een leuke en gezellige sfeer.
De muzikaalste Pietenkapel van Nederland zet zijn beste toontje bij en kunnen we allemaal uit volle borst alle Sinterklaasliedjes mee zingen, hou je niet in! Acteurs van Uit de Kom begeleiden de Grote Parade. Even uitrusten en meerijden in de Pietentrein? Dat kan!

 

 

En ook dit jaar weer maakt de mooie Bijenkorf-Pieten-Pakjes-Koets de parade compleet. Een unieke gebeurtenis die tot ver over de grenzen van Eindhoven bekend is geworden. In 2015 werd het Pietendans-filmpje maar liefst 70.000 keer bekeken op internet! En dat gaat dit jaar weer gebeuren! Natuurlijk zorgen alle Pieten dat de kinderhandjes gevuld worden met heerlijke pepernoten en mandarijntjes. Maar er zijn ook Cadeaupieten die namens de winkeliers leuke cadeautjes uitdelen.

 

 

Van 12.00 tot 17.00 uur één groot plezier in het centrum. Kom kijken en geniet gezellig van de Grote Pieten Parade en van de mooie ingerichte winkels en sluit het af met een heerlijk drankje en hapje in een van de gastvrije cafés of restaurants in het centrum! Tot dan, op zondag 26 november van 12.00 tot 17.00 uur in het centrum van Eindhoven!

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.