Ryanair opent travel labs Spanje met 50 gevulde vacatures

Ryanair heeft op 16 november aangekondigd 50 van de 250 posities in Travel Labs Spain te hebben gevuld, toen het zijn nieuwe, state-of-the-art digitale en IT-innovatiehub opende in het stadscentrum van Madrid, waar de rekrutering doorgaat.

Travel Labs Spain

Travel Labs Spain is de 3e digitale innovatie hub van de luchtvaartmaatschappij na Dublin en Wroclaw (Polen) en deze 50 posities zijn gevuld in verschillende rollen in backend- en frontend ontwikkeling, testen, data-analyse, digitale ervaring en sociale media. Aanwervingen wordt voortgezet voor Frontend-ontwikkelaars, C # Developers, Full Stack Developers, Data Engineers, QA Engineers en Insight Analysts.

 

 

Digitale initiatieven

Labs heeft Ryanair in staat gesteld om een aantal digitale initiatieven uit te rollen in het 4e jaar van haar “Always Getting Better” -programma, inclusief een gepersonaliseerde Ryanair.com website, een nieuwe website van Ryanair Rooms, een speciale Chinese Ryanair website, Ryanair-kaartjes voor concerten en evenementen, Apple Pay-integratie, langeafstandsvluchten met Air Europa te koop via Ryanair.com en een nieuwe samenwerking met het Erasmus Student Network.

 

 

Travel Labs Madrid organiseert op 20 en 21 januari een ‘Hackathon’ en zal het beste talent van Madrid uitnodigen om deel te nemen en een app te bouwen die zakelijke uitdagingen van de wereld oplost. Verdere details van onze “Hackathon” zullen op de Ryanair.com-website worden gepubliceerd.

Grootste luchtvaartmaatschappij Spanje

In Madrid, Ryanair’s Chief Marketing Officer, Kenny Jacobs zei:

“Als de grootste luchtvaartmaatschappij in Spanje, zijn we verheugd om Travel Labs Spain in het hart van Madrid te openen, waar we al 50 van de beste en slimste talenten hebben aangenomen om deel te nemen aan onze online reisrevolutie. We zullen de Spaanse werkgelegenheid blijven uitbreiden door in totaal 250 nieuwe banen te leveren en we verheugen ons op de opbouw van ons team.”

In Madrid, Ryanair’s Chief Technology Officer, John Hurley zei:

Labs blijft de belangrijkste digitale verbeteringen leveren in het “Always Getting Better” -programma van Ryanair met Ryanair.com nu ‘s werelds grootste luchtvaartwebsite, onze mobiele app met meer dan 25 miljoen downloads en meer dan 30 miljoen klanten die zich aanmelden voor de klantregistratieservice “My Ryanair”, terwijl we onze reis voortzetten om de “Amazon of travel” te worden. We horen graag van nieuw talent en verwelkomen nog meer tech stars aan boord van Travel Labs Spain. “

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.