Eindelijk een travelblog met bijzondere adressen in Spanje

Voor iedereen die verliefd op Spanje is of dit fantastische land wel eens wil ontdekken, de nieuwe travelblog holospain.nl. Zoek niet meer verder naar hét ultieme vakantieadres in Spanje. De site heeft alle pareltjes voor je op een rij gezet. Compleet met adresgegevens.

Je kan dus zo bij de locatie boeken, heel handig en vaak voordeliger! Er komen steeds nieuwe bijzondere adresjes bij, bekijk dus niet alleen de site, maar volg Hola Spain ook via de social kanalen en je bent als eerste op de hoogte van de nieuwe hotspots en nog onontdekte pareltjes. ENJOY!

 

 

Alle hotspots

Op reis gaan is te gek, maar voor velen is de zoektocht naar dé ideale locatie voor vakantie of citytrip helemaal geen feestje. Na avonden zoeken nog steeds dat ene super-bijzondere-te-gekke-plekje niet gevonden. Maar door-en-door blijven zoeken naar een nóg leuker adres? Of bij voorbaat al geen zin om aan het zoeken te beginnen? Don’t worry! Hola Spain is dé uitkomst! Hola Spain heeft alle pareltjes voor je op een rij gezet, van de nieuwste hotspots tot nog onontdekte pareltjes.

Campings en meer

Wat kan je vinden op de site? Glamping in Spanje! Van beach cabins, tenten en tipi’s tot yurts, campervans en tree houses. Bekijk ook de bijzondere selectie van mooie casas & villas. Je voelt je zeker thuis in deze heerlijke vakantiehuizen op bijzondere locaties en met een fris en fijn interieur. En ooh la la, vergeet de super appartementen & cabanas en top B&B’s niet. Daar wil je echt nooit mee weg. Tot slot ontbreken de hippe hotels natuurlijk ook niet. Van hip & design tot cosy & fijn.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.