Jet Airways maakt al 20 jaar kinderdromen waar

Jet Airways, de toonaangevende Indiase full-service luchtvaartmaatschappij, vierde deze week de 20e editie van haar jaarlijkse Flight of Fantasy-initiatief door 100 minderbedeelde Indiase kinderen de kans te geven de wereld van de luchtvaart te ervaren.

Het evenement markeerde het 20-jarige jubileum van dit mooie initiatief, dat naadloos aansluit op de filosofie van Jet Airways om actief bij te dragen aan de maatschappij waar zij actief is met nadruk op menselijke potentieel en de kracht van dromen.

Flight of Fantasy

De Flight of Fantasy-vlucht van Jet Airways is twee decennia geleden bedacht als onderdeel van het streven van de luchtvaartmaatschappij om dromen van kinderen uit kansarme milieus waar te maken. In de loop van de tijd is het programma uitgebreid naar kinderen met een ziekte of een handicap. In de twintig jaar van het bestaan hebben talloze kinderen de kans gekregen om te vliegen, een herinnering die ze voor altijd koesteren.

Chief Executive Officer, Jet Airways, Vinay Dube, voegde zich bij de kinderen en zei: “Ik ben vereerd om hier met de kinderen te zijn om deze belangrijke mijlpaal van Flight of Fantasy bij te wonen. Kinderen zijn onze toekomst en Jet Airways is enorm trots om te kunnen bijdragen aan hun droom om te vliegen. Via dit initiatief hebben de kinderen de vreugde van het vliegen voor de allereerste keer te ervaren.”

 

 

De 45-minuten lange 9W 9875 ‘Flight of Fantasy-vlucht’, uitgevoerd door een Boeing 737-800 van Jet Airways, vertrok om 14.50 uur. Eenmaal in de lucht werden de kinderen getrakteerd op vergezichten langs de pittoreske westelijke kustlijn van India. Aan boord namen waren de kinderen druk met leuke activiteiten waarbij het cabinepersoneel van de vlucht ook deelnam aan de viering, voordat het toestel terugkeerde naar de luchthaven van Mumbai.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.