Opening eerste overdekte schaatsbaan van Rotterdam

Wil jij als eerste gaan schaatsen op een overdekte schaatsbaan in Rotterdam? Kom dan op zaterdag 11 november naar de opening van de kunstschaatsbaan in Plaswijckpark voor een dag vol schaats- en speelplezier.

SUBTITEL

Leer schaatsen op de ruim 100m2 overdekte kunstschaatsbaan in het seizoensplein, die omgetoverd is in winterse sferen. Iedereen kan meedoen! En je hoeft geen schaatsen mee te nemen, want je kan gewoon kosteloos een paar schaatsen lenen bij de schaatskraam.

 

 

Daarnaast zijn er vanaf begin december nóg meer extra winterse activiteiten in Plaswijckpark. Tijdens het evenement Winterwijck kun je namelijk ijshockeyen op de ijshockeybaan én wedstrijdjes spelen op de minicurlingbanen en op de loopskibaan. Wil je deel uitmaken van dit winterwonderland? Kom dan vanaf zaterdag naar het altijd gezellige Plaswijckpark!

 

 

Plaswijckpark is deze winter dagelijks geopend van 10.00 en 17.00 uur.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.