The Hague Convention Bureau genomineerd European Excellence Award

Den Haag is genomineerd voor de European Excellence Award in de categorie Belgium, The Netherlands, Luxembourg. De European Excellence Awards onderscheiden de beste PR- en communicatiecampagnes in Europa.

den-haag

Unieke merkstrategie

“De unieke merkstrategie van The Hague Convention Bureau toont niet alleen de sterke positie van Den Haag als internationale stad van Vrede & Recht, maar representeert ook de sociale en economische waarde van congressen voor onze stad. Deze nominatie is een fantastische erkenning voor de professionaliteit van THCB en toont wederom dat de merkstrategie haar vruchten afwerpt,” zegt Karsten Klein, wethouder van Stedelijke Economie, Zorg en Havens.

 

 

Internationale bestemming

The Hague Convention Bureau, de organisatie die als doel heeft om Den Haag te promoten als internationale bestemming voor zakelijke evenementen, lanceerde begin 2016 jaar geleden een nieuwe identiteit waarbij de nadruk op The Hague ligt. Het merk focust zich op het unieke karakter van de stad, en maakte indruk door de mate waarin de nieuwe branding stadsbreed werd ontvangen en uitgebreid door The Hague & Partners. De ontwikkeling van de merkstrategie kwam mede dankzij de bureaus Corke Wallis en Happy Folk tot stand.

den-haag-convention-bureau

Prestigieuze awards

Nienke van der Malen: “De European Excellence Awards is een van de meest prestigieuze awards als het gaat om pr en communicatie. We zijn ontzettend trots dat wij geshortlist zijn voor deze award naast bekende merken zoals bol.com en Unilever.”

 

 

De European Excellence Awards zetten de meest opmerkelijke successen van communicatieprofessionals in de spotlights. De awards worden uitgereikt door Communication Director en Quadriga, een internationaal georiënteerd magazine voor corporate communicatie, PR en public relations. De Awards zijn onderdeel van een wereldwijde implementatie van Excellence Awards, wordt uitgerold in Afrika, Azië, Europa, Latijns Amerika en Noord-Amerika gelijktijdig. De award wordt op 30 november uitgereikt in het Hamburg Cruise Center Altona tijdens de European Excellence Awards 2017.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.