La Saison Culinaire sluit seizoen af met Limburgs steekdiner

Tot nu toe heeft La Saison Culinaire meer dan 250 evenementen opgeleverd waarbij het streekgerecht, streekproduct of de Limburgse wijn centraal staat. Het seizoen wordt op 20 november afgesloten met een liefdadigheidsdiner voor de Voedselbank Limburg-Zuid. 5 topchefs koken even zoveel gangen voor iedereen die maar wil aanschuiven aan de grote tafels in de Hotelmanagement School Maastricht.

maastricht-kerk

Het diner start om 18.00 uur met een ontvangst. Het kost € 75,– per couvert. En dankzij de belangeloze medewerking van vele partijen is de opbrengst 100% voor de Voedselbank.

Iedereen doet mee

Het Limburgse streekgerechtendiner wordt bereid door de 5 chefs van: Château Neercanne (Hans Snijders), Tout à Fait (Bart Ausems), de Gerardushoeve (Joachim Müller), Café Sjiek (Robin Berben) en Supperclub Compassion (Léon Aarts). De ingrediënten zijn gratis ter beschikking gesteld door o.a. Bakkerij Vangronsveld, Brand Bier, Langoed Overst, Makro en WML. Door deze bereidwillige medewerking is de opbrengst 100% voor de voedselbank. Voor elke € 75,– wordt een voedselpakket gekocht met daarin vooral lang houdbare spullen zoals pasta, rijst en conserven. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door Ivo van der Bijl en Ivo Rosbeek. Daarnaast ondersteunen de Talenten van Talentino zowel de keuken als de bediening. Tickets kunnen digitaal aangeschaft worden via het systeem van Compo Ticketing uit Margraten.

 

 

Platform

lasaisonculinaire.nl is hét marketingplatform in de Euregio waarop de consument alles vindt over lokale/regionale activiteiten waarbij het streekproduct, -gerecht en/of Limburgse wijn centraal staat.

 

 

De gelijknamige stichting werkt daarbij samen met de VVV Zuid-Limburg, Maastricht Marketing, de Limburgse wijnboeren, de hotels in Maastricht en het Heuvelland, Met Fruit Erop Uit, de gemeenten Eijsden-Margraten, Kerkrade en Maastricht en tal van streekproducenten in de Euregio Maas-Rijn.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.