‘solo op reis’ maar mét kleine kinderen is de nieuwe trend

‘Solo traveling’ is een trend die het afgelopen jaar veelvuldig gespot is. Steeds vaker gaan vakantiegangers er in hun eentje op uit: om tot rust te komen, ongestoord een hobby uit te oefenen of om ‘solo’ de wereld te ontdekken.

me-time-reizen

Martinhal Family Hotels & Resorts geeft ouders met een druk gezinsleven de kans om een klein beetje van dit ‘alleen op reis’-gevoel te combineren met familie quality time, zónder partner en kinderen daarvoor thuis te hoeven laten.

Martinhal: quality time en ‘me time’

Solo-reizen is een populaire manier geworden om op vakantie te gaan. Studenten, ‘dinky’s’ en 50-plussers trekken er steeds vaker alleen op uit om nieuwe reisavonturen aan te gaan of hun passies achterna te reizen. Vaak zijn het de (nieuwbakken) ouders die deze trend aan zich voorbij laten gaan: alleen op reis is met een druk gezinsleven vaak niet te realiseren. ‘Toch is het niet helemaal onmogelijk om dat ‘solo op reis-‘ gevoel een klein beetje te ervaren’, aldus Chitra Stern, oprichter van Martinhal Family Hotels & Resorts. ‘Wanneer je als vader of moeder bij een van onze hotels of resorts verblijft, geniet je bovenal van quality time met de kinderen maar kun je ook een dag ongestoord de golfbaan op in Quinta do Lago, een lange tocht te paard maken langs de Portugese kust, een stadswandeling door Lissabon boeken of tot rust komen tijdens een yoga retreat in Sagres; voor de kinderen wordt namelijk goed gezorgd.’

 

 

Golf, golven en samen genieten

Een golfreis behoort vaak pas tot de mogelijkheden als de kinderen groot genoeg zijn om niet meer mee te gaan op vakantie. Bij Martinhal Quinta in de Algarve komen liefhebbers al eerder aan hun trekken én kunnen ze hun kleine kinderen gewoon meenemen. Hetzelfde geldt voor surfende vaders of moeders, die graag – net als ‘vroeger’ – een middag op de plank willen staan.

 

 

‘Bij de Martinhal baby-conciërge zijn alle baby must-haves te leen – van flessenwarmers en babyfoons tot babybedjes – en passen professionele nannies in de Kids Clubs op de kleintjes. De ideale combinatie voor ouders die af en toe van ‘me time’ willen genieten maar bovenal het allerliefst met het hele gezin op vakantie gaan.’

reizen-me-time

Over Martinhal Family Hotels & Resorts

Van een resort in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de bruisende stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om haar unieke familieconcept. De 4 hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta behoren allen tot het prestigieuze Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen van bijzonder hoog niveau. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.