Met Qatar Airways non-stop naar Penang, Maleisië vanaf 2018

Qatar Airways introduceert vanaf 6 februari 2018 een directe lijnverbinding met Penang. De prijswinnende luchtvaartmaatschappij geeft met de 2e bestemming in Maleisië verdere invulling aan zijn ambitieuze wereldwijde uitbreidingsplannen.

Penang

Penang staat bekend om zijn prachtige zandstranden en natuurlijke landschappen. Daarnaast wordt het gezien als het culinaire hoogtepunt van Maleisië. Van street food tot hoogwaardig dineren; bezoekers kunnen hier kiezen uit een enorme diversiteit aan gerechten. Hierin zijn invloeden terug te vinden uit diverse landen; van de Maleisische tot de Chinese en van de Indische tot de Europese keuken.

 

 

Populaire bestemmingen

“Maleisië is al heel lang een van onze meest populaire bestemmingen. Daarom zijn we zeer blij om nu een nieuwe directe service naar Penang te kunnen aanbieden, een tweede toegangspunt tot het land”

Zegt Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker, Group Chief Executive van Qatar Airways. “Dankzij drie wekelijkse verbindingen tussen Doha en Penang zijn we er zeker van dat reizigers naar deze exotische vakantiebestemming betoverd worden door de adembenemende natuur en onze ongeëvenaarde vijfsterrenservice aan boord.” Qatar Airways vliegt drie keer per week naar Penang met zijn state-of-the-art Boeing 787 Dreamliner, die 22 zitplaatsen biedt in Business Class en 232 in Economy Class.

 

 

Daarnaast bevat het vliegtuig ruime cabines en een speciaal ontworpen interieur. De Boeing 787 Dreamliner biedt ook een luchtdruk die gelijk is aan die op lagere hoogtes, een verbeterde luchtkwaliteit en een optimale luchtvochtigheid. Hierdoor komen passagiers altijd volledig fris aan op hun bestemming. Verder profiteren ze van het superieure entertainmentsysteem aan boord, met daarop diverse entertainmentmogelijkheden.

De wereldberoemde Petronas Towers in Maleisië

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.