Air Transat Seat Sale: voordelig naar Canada in 2018

In het kader van haar 30ste verjaardag op 14 november aanstaande lanceert Air Transat, de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada, een Seat Sale. Zo genieten reizigers nog tot en met 23 oktober 2017 van extra gunstige tarieven op tickets naar Canada voor het volgende seizoen.

In mei 2018 bijvoorbeeld vlieg je vanuit Amsterdam naar Toronto of Vancouver al vanaf €400 en €545. Niet twijfelen is de boodschap!

Loting

Maar dat is nog niet alles. Air Transat klanten die hun ticket via de website hebben geboekt, nemen automatisch deel aan de loting waarbij de winnaars hun ticket terugbetaald krijgen (met een maximale waarde van €1500). De trekking vindt op 25 oktober a.s. plaats.

 

 

Air Transat vliegt in 2018 al vanaf 19 april rechtstreeks naar Toronto vanuit Amsterdam. Naar Vancouver vindt de eerste vlucht op 3 mei plaats en naar Calgary op 8 mei. Dankzij de aansluitende binnenlandse vluchten in Toronto kunnen Air Transat passagiers ook verder vliegen naar Montreal. Ook krijgen ze meer mogelijkheden om naar West Canada te gaan.

 

 

Geen beter moment om je reis naar Canada vast te leggen, reserveer je ticket vandaag nog en waag een kans!

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.