Air Transat begint met nieuwe vluchten naar Canada!

Air Transat, de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada, begint vandaag weer met vliegen tussen Schiphol en Canada. Vanuit Amsterdam wordt rechtstreeks gevlogen op 3 bestemmingen.

air-transat-canada

 

 

Met de eerste vlucht naar Toronto vandaag luidt Air Transat het 2017 seizoen in. Opnieuw wordt dit jaar rechtstreeks gevlogen naar de steden Toronto (4x per week), Calgary (1x per week) en Vancouver (3x per week). Air Transat bedient hiermee de Nederlandse vakantieganger voor wie Canada een steeds populairdere bestemming is. Door het 150-jarig bestaan van het land dit jaar zijn er veel extra evenementen en activiteiten waardoor men een groei in het toerisme naar Canada ziet. Daarnaast zijn alle nationale parken dit jaar gratis te bezoeken wat het voor vakantiegangers extra aantrekkelijk maakt te kiezen voor een vakantie naar het natuurrijke land.

 

 

Groter aanbod binnenlandse vluchten

Door de groeiende vraag van reizigers heeft Air Transat het aanbod van binnenlandse vluchten dit jaar uitgebreid. De Nederlandse reiziger kan zo vaker doorvliegen naar de gewenste eindbestemming of zijn reisschema flexibel invullen. Door de dagelijkse binnenlandse vlucht tussen Toronto en Vancouver is het mogelijk om tijdens één reis zowel de oost- als de westkust van Canada te bezoeken. Dankzij deze aansluitende vluchten kunnen reizigers vanaf Amsterdam tot vier keer per week naar Vancouver en Montreal en drie keer per week naar Calgary vliegen met een tussenstop in Toronto.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.