Slapen in een spookhuis in Zweden

De herfstvakantie komt er weer aan. En, wat gaan we dan doen? Een dagje wandelen in de bossen, een museum bezoeken, naar het zwemparadijs, naar de film of naar Zweden! Huur een rood huisje, slaap in een spookhuis, ga fika’en en hang aan de langste Zipline van Scandinavië.

Speciale herfstaanbiedingen

Zweedse campings hebben speciale herfstaanbiedingen. Zo kun je op verschillende campings, zoals Daftö Resort, Kronocamping Lidköping of camping Vita Sandar, geheimzinnige momenten beleven. Huur een spookachtig ingericht huisje of versier jezelf en je camper of caravan met griezelige spulletjes uit de goodiebag die in de receptie voor je klaar staat. Däfto Resort biedt een Zweeds Oktoberfest aan. Proost dus, of op z’n Zweeds skål!! Bij camping Apelviken, op een halfuurtje rijden van Göteborg en Hafsten Resort in Uddevalla, ook in het westen van Zweden, op twee en half uur rijden van Göteborg, kun je spookwandelingen maken, een rit maken op een mysterieus versierde pony en lampionnen van pompoenen knutselen. Halloween op z’n Zweeds kan beginnen!

 

 

Of wordt je herfstvakantie er meer eentje van de actie. Bij Hafsten Resort vind je een waterachtbaan die eindigt in een splash en hier bevindt zich de langste Zipline van Scandinavië. Met 100 km/u zoef je boven de Zweedse bossen en meren. Aan het einde van de dag lekker chillen in de sauna met – als je helemaal heet bent – een duik in het meer waar de sauna aan ligt.

 

 

Of je nou voor een van bovengenoemde campings gaat of niet, er is volop keus. Zweden heeft 500 prachtige campings. Je vindt de campings van de Zweedse campingbond SCR van de regio Skåne in het zuiden tot aan Lapland in het noorden. Je kunt kamperen in steden als Göteborg en Malmö, op eilanden, in vissersdorpjes en in unieke natuurgebieden omringd door bossen en snelstromende rivieren. Dus pak je tent in, haak je caravan achter je auto of rijd in je camper naar Zweden en zoek je favoriete camping uit.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.