Kom naar de Keukenhof Bloembollenmarkt op 6 en 7 oktober 2017

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober vindt de Keukenhof Bloembollenmarkt plaats. Tientallen kwekers die zich gespecialiseerd hebben op het kweken van niet alledaagse soorten bolgewassen, bieden hun producten aan. De kleur van het voorjaar maakt plaats voor een markt waar zij hun bloembollen tonen.

SUBTITEL

Wie in zijn eigen tuin bollen wil planten en op zoek is naar unieke bolgewassen kan terecht op de Keukenhof Bloembollenmarkt.

 

 

De Bloembollenmarkt is geopend op 6 en 7 oktober van 10.00 tot 16.30 uur. De toegang en het parkeren zijn gratis. De Keukenhof tuinmannen verzorgen plantdemonstraties. De bezoeker ontvangt nuttige tips en adviezen.

 

 

De Keukenhof Bloembollenmarkt is een begrip voor een ieder die geïnteresseerd is in bloembollen en tuinieren. Een uitzonderlijk groot aanbod van bloembollen, waaronder vele exclusieve soorten, worden aangeboden door kwekers. Men ontvangt zo uit de eerste hand informatie over het planten en verzorgen van de verschillende soorten bollen.

Specialisten van Van Tubergen/Dix Export, Meeuwissen – Voorhout, Tijssen Historic Bulbs, Joop Huner Groenprojecten/JUB Holland, JWA Lefeber, Jansen’s Overseas, Eric Breed Tulip Pictures De Doornduyn, Frylink, Floralia, Natural Bulbs en Nic van Schagen & Zn vertellen hoe u thuis het meest succesvol met bollen kunt zijn.

De bloembollenmarkt is niet alleen dé markt voor de liefhebber van de bijzondere bolbloemen, ook is er aandacht besteed voor het educatieve aspect. In de komende maanden worden er in Keukenhof ongeveer 7 miljoen bloembollen geplant.

Tijdens de bloembollenmarkt wordt het mozaïek in bollen gepresenteerd voor het Keukenhof thema van 2018. Het thema voor volgend seizoen is Romantiek in Bloemen.

Keukenhof is geopend van 22 maart t/m 13 mei 2018.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.