Stedentrip naar Maastricht en vernieuwde website hotel Bigarré

Hotel Bigarré Maastricht Centrum is gelegen in het centrum van de bourgondische stad Maastricht aan de oever van de Maas. Het hotel is vlakbij het bekende Vrijthof en de levendige Markt gelegen. Het Hotel is opgebouwd uit vier historische en volledig gerenoveerde panden. Naast 41 hotelkamers worden stadssuites, studio’s en appartementen aangeboden. Hotel Bigarré heeft de website volledig vernieuwd.

Gast centraal

Inhoudelijk is de website korter en effectiever geworden, maar ook grafisch en technisch is het volledig op de “virtuele schop” gegaan. Centraal staat de gast, die we niet alleen optimaal willen bedienen in het hotel, maar ook virtueel. Een goede indruk van de kamers en de appartementen is nu allemaal te vinden op één website. Ook kunnen de gasten de voornaamste evenementen in Maastricht terugvinden. Op cultureel en bourgondisch vlak is Maastricht uniek. De zomeroptredens op het Vrijthof zijn wereldberoemd en in alle jaargetijden is er wel iets te ontdekken, ondanks dat shoppen en de terrassen favoriet voor de meeste dames blijven.

 

 

In deze tijden met social media, virtuele boekingsmodules en zoekmachines is vergelijken de absolute nummer één. Desondanks blijft een eigen website van groot belang. De website heeft jaarlijks tienduizenden bezoekers en gemiddeld bezoeken deze drie pagina’s om zich goed te informeren. Het grootste deel van de gasten boekt via een virtuele boekingssite en bekijkt daar (onder andere) de reviews. De beoordelingen, ook wel reviews genoemd, spelen daarbij ook een belangrijke rol. De uitstekende ligging, de behulpzame gastheren en -dames en mooie kamers met een uitstekend ontbijt komen steeds weer naar voren als pluspunten. Maastricht is geen hele grote stad en dan wil je zeker niet te ver afgelegen overnachten. Hotel Bigarré heeft met haar uitstekende ligging zodoende ook een locatiescore van 8,5 (in het centrum aan de rivier de Maas).

 

 

Een nieuw geïntroduceerd logo werd de aanleiding en inspiratie voor de nieuwe website. Het logo waarbij de naam “Bigarré” op de voorgrond staat met goudkleurige letters geeft klasse weer en heeft uitstraling. Bezoek voor meer informatie de vernieuwde website van Hotel Bigarré Maastricht centrum of book bij Booking.com.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.