time to momo roept Valencia uit tot ‘Stad van de maand september 2017’

Reisgidsenserie time to momo zet gedurende de hele maand september Valencia in de spotlights. Dit doet ze door 1 wandelroute van de stad, L’Eixample & Alameda t.w.v. € 2,99, gratis beschikbaar te stellen in de time to momo app (GooglePlay & iTunes) en in de time to momo webshop. Op deze manier wil ze nóg meer mensen laten ervaren wat time to momo is en hoe fijn een stedentrip naar Valencia kan zijn.

Stedentripbestemming #1

Valencia is één van de populairste steden op dit moment. Je vindt er een verrassende mix van Romeinse opgravingen en moderne architectuur, je kunt er fijn shoppen en mooie musea bezoeken. Relaxen doe je aan het strand of in het uitgestrekte Turia-park. Met meer dan 300 dagen zon per jaar, speelt het leven zich vaak buiten af. Hier ontmoeten de Valencianen elkaar voor een uitgebreide paella-lunch met de hele familie of een cocktail met vrienden op een gezellig terras.

 

 

Alleen de échte highlights

In time to momo Valencia deelt local Fleur van de Put alleen de échte highlights met reizigers en leidt ze ze met wandelroutes langs favoriete restaurants, cafeetjes, musea, galeries, winkels en bezienswaardigheden.

 

 

Hiermee komen bezoekers op plekken waar ze zelf niet snel komen en dat zorgt voor een unieke beleving in de stad.

Geliefd bij de Valencianen

De wijk L’Eixample is geliefd bij de Valencianen door de mooie winkels, de innovatieve restaurants en het swingende nachtleven. L’Eixample bestaat uit drie grote buurten: Colón, Canovas en Ruzafa. Colón is waar je de hele dag door kunt shoppen. Hier wisselen grote ketens en kleine boetiekjes elkaar af. Canovas is een buurt met een aantal goede restaurants en barretjes. Veel Valencianen zoeken deze hoek van de stad op voor een simpele lunch, de vrijdagmiddagborrel of ook een diner bij een restaurant met een Michelinster. Ruzafa is dé plek voor allerlei nieuwe initiatieven, van innovatieve restaurants tot co-working spaces en gezellige bars.

Gratis route

De time to momo route L’Eixample & Alameda is geschikt voor zowel nieuwe als ervaren bezoekers en een echte aanrader voor shopaholics. De route is ook leuk om ‘s avonds te doen, vanwege het uitgaansleven en de late sluitingstijden van de winkels. Gedurende de hele maand september is de route gratis te downloaden in de time to momo app (GooglePlay & iTunes) en in de time to momo webshop. Daarna is de route ook nog steeds verkrijgbaar, maar dan voor € 2,99.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.