Kroatisch verkeersbureau start de tweede ronde van de “Epic Week” campagne

Na de succesvolle eerste promotiecampagne “Epic Week – 101 Things to Do in Croatia”, start het verkeersbureau van Kroatië de tweede ronde op de sociale medianetwerken. Het verkeersbureau nodigt zijn fans en volgers nogmaals uit om hun droomvakantie te creëren, in een van de mooiste landen van Europa, door zeven van de 200 aangeboden ervaringen te selecteren!

Meedoen

Om mee te doen moeten deelnemers naar de speciale campagne website www.epicweek.hr gaan. Hier hebben ze de taak om locaties, attracties, steden en steden te selecteren én kunnen ze hun eigen wens toevoegen die ze willen ervaren en proeven tijdens hun ultieme bezoek aan Kroatië. De deelnemers die hun top zeven van mooiste ervaringen op hun sociale mediakanalen delen, doen mee aan de wedstrijd. De laatste ronde bestaat uit de deelnemers die het hoogste aantal “likes” voor hun post hebben gekregen. De hoofdprijs gaat naar de deelnemer die, in de laatste ronde, de beste uitleg geeft waarom juist hij/zij de prijs van hun “Epic Week” in Kroatië verdient.
In de eerste ronde heeft Ewa N., een deelnemer uit Polen, een creatieve en originele presentatie over Kroatië als een toeristische bestemming gemaakt en de redenen waarom zij verdient om de reis voor twee personen te winnen.

 

 

Zagreb

Als onderdeel van de winnende reis door Kroatië heeft Ewa, samen met haar vriend Nikola, de hoofdstad Zagreb bezocht, gevolgd door Karlovac, een stad die op vier rivieren ligt, en aan de kust heeft ze van de wereldberoemde zonsondergang in Zadar genoten. Onder de natuurlijke schoonheden, waarvoor Kroatië wereldberoemd is, bezochten onze winnaars de prachtige parken Plitvicemeren, Krka en Kornati. Ze hebben ook spannende activiteiten gekozen, zoals duiken en ziplijnen in Omiš.

 

 

Nog verheugd van hun “Epic Week” in Kroatië, Ewa en Nikola nodigen u uit om Kroatië Vol Leven op sociale media te volgen en aan de tweede ronde van de prijswedstrijd deel te nemen die op 24 augustus is begonnen en om 15 september om middernacht eindigt.
Let op de aankondigingen en teasers en maak je klaar om je Epic Week in Kroatië te winnen door ons op Facebook, @Croatia.hr te volgen!

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.