Avila Beach Hotel lanceert blog over Curaçao

Wie schrijft die blijft en lezen is leren. Twee eeuwenoude wijsheden die ze bij het Avila Beach Hotel op Curaçao maar al te goed beseffen. Daarom lanceert het hotel een blog.

Leer Curacao beter kennen

Wist je al dat er twee keer per maand een blog van het Avila Beach Hotel het web wordt op geslingerd? En niet zomaar een blog met feitjes over dit hotel op het zonovergoten Caribische eiland, maar er worden vooral handige tips gegeven waar iedereen iets aan heeft en Curaçao nog beter leert kennen.

 

 

Een bestemming zoals Curaçao blijft zich ontwikkelen. Door al die nieuwigheden is het belangrijk dat je toch op de hoogte blijft. Een paar voorbeelden van blogs zijn: vijf redenen om in het laagseizoen naar het Caribische eiland af te reizen, top twintig bezienswaardigheden op het eiland en tien beste tours om het eiland te ontdekken. Maar ook: hoe haal je het meeste uit een huwelijksreis naar Curaçao? Een blog waar je in elk geval wijzer van wordt en die ook nog eens leuk is om te lezen. Neem snel een kijkje op de site.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.