Speciale app voor 38ste editie van Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen

Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen introduceert dit jaar een speciale app voor bezoekers. De Vuurwerkfestival-app geeft de bezoeker informatie over onder andere het programma, hoe het festivalterrein eruit ziet door middel van een interactieve kaart en de bereikbaarheid.

Daarnaast krijgen bezoekers de mogelijkheid om te stemmen op hun favoriete vuurwerkshow door een ster toe te kennen aan een show en kan men vrienden vinden door middel van de interactieve plattegrond. Het enige wat de bezoeker hiervoor hoeft te doen is in te loggen met Facebook. De app werkt via GPS en heeft een minimale internetverbinding nodig. De Vuurwerkfestival-app is vanaf nu te downloaden en is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen vindt dit jaar plaats op 11, 12, 18 en 19 augustus. Voor meer informatie: www.vuurwerkfestivalscheveningen.com

Pinnen en contact met de organisatie

De nieuwe Vuurwerkfestival-app biedt de bezoekers van het Internationaal Vuurwerkfestival tal van functionaliteiten om optimaal op de hoogte te zijn van alle ins en outs rondom de 38ste editie. Naast algemene informatie, kunnen bezoekers door middel van een zogenaamde ‘pin-integratie’ op de interactieve kaart pinnen plaatsen om de locatie van hun fiets, auto of bus gemakkelijk terug te kunnen vinden. Naast de eerder genoemde functies, kan er met deze app ook gechat worden met anderen en krijgen bezoekers pushberichten van de organisatie met het laatste nieuws. De officiële Vuurwerkfestival-app is zowel in de App als in de Playstore te downloaden via ‘Woov’.

 

 

“De introductie van deze speciale Vuurwerkfestival-app geeft een extra dimensie aan het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen. We willen de bezoekers graag nog beter op de hoogte houden over het programma, de bereikbaarheid van het festivalterrein en waar je het beste kunt parkeren. Daarnaast zit er ook een sociaal aspect in de app; mensen kunnen hun vrienden vinden via de interactieve plattegrond. Het enige wat men hiervoor moet doen is even inloggen met Facebook om hun vrienden te kunnen toevoegen. Naast bekenden vinden, maakt de app het ook mogelijk om nieuwe mensen ontmoeten door de ‘Explore’ functie.

 

 

Als je iemand ontmoet via Woov, de officiële naam van de app, en je accepteert het verzoek van iemand of jouw verzoek wordt geaccepteerd, dan kun je elkaar zien op de interactieve kaart en dus ontmoeten. Als klap op de vuurpijl kunnen bezoekers ook via de app stemmen op hun favoriete vuurwerkshow door middel van het toekennen van een ster. Hiermee kunnen bezoekers dus hun stem laten gelden en mee beslissen, samen met de professionele jury, welk land er dit jaar met de titel vandoor gaat!”, aldus Bjorn van Dijl, voorzitter van het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen.

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.