Vervoer in Den Haag

vervoer-icoon-verkeersbureaus Den Haag is voor buitenlandse toeristen uitstekend te bereiken per vliegtuig. Met het openbaar vervoer ben je slechts 30 minuten verwijderd van Rotterdam/The Hague Airport. Voor binnenlandse toeristen is Den Haag makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of zelfs op de fiets. En vergeet niet, je bent binnen 10 minuten van de stad naar het strand.

Netherlands, Rotterdam The Hague Airport

De luchthaven Rotterdam/Den Haag

Auto

De binnenstad van Den Haag is goed bereikbaar met de auto. Vanuit alle richtingen kom je snel bij een parkeergarage. Vanaf de Centrumring staan er 4 parkeerroutes aangegeven, die het mogelijk maken om zo dicht mogelijk bij de desbetreffende bestemming te parkeren. Meer informatie over deze routes, het aantal parkeergarages in de binnenstad en waar de garages zich bevinden, zijn te lezen in de folder over parkeren in de binnenstad.

 

 

Autoluw

Shoppen in alle rust zonder de geur van uitlaatgassen of voorbij razende auto’s? Dit kan in Den Haag. Het winkelgebied in de binnenstad van Den Haag is namelijk een autoluw gebied. Dit maakt het een stuk aantrekkelijker om te wonen, werken en winkelen. Er ontstaat meer ruimte voor voetgangers en fietsers. Ook de luchtkwaliteit in het centrum verbetert hierdoor.

Binnenstad Express

Kom je met de auto naar Den Haag? Dan is de Binnenstad Express de ideale oplossing om parkeergeld en files te vermijden. Parkeer bij P+R Hoornwijck en vanaf hier reis je in 13 minuten met de Binnenstad Express naar de Haagse binnenstad.

gCab

gCab is de nieuwe groene taxi van Nederland. De gCab is helemaal elektrisch, schoon, veilig en geruisloos. Je kunt al een groene tour langs de mooiste plekjes van de stad maken voor slechts EUR 25,00 per persoon met een minimum aantal van 2 personen.

vervoer-gCab-den-haag

gcab; de groene taxi

Strand Express

In de zomer is er ook de Strand Express Scheveningen. Deze brengt je iedere 10 minuten veilig en snel naar het strand. De Strand Express rijdt tijdens het strandseizoen van 1 juni tot en met 31 augustus 2014 elke zondag.

 

Dit zijn de hotspots van Den Haag

Ontvang nu handige tips over Polen. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

 

In Den Haag

Goedkoop en snel van A naar B. Dit kun je het beste doen met een HTM dagkaart. Binnen Den Haag reis je voordelig met een dagkaart van de HTM. Deze kaart is ook te gebruiken in Zoetermeer en Delft. De kaart is een wegwerpchipkaart waarmee je moet in- en uitchecken in elke bus of tram. De HTM Dagkaart is geldig op alle HTM tram- en RandstadRail-lijnen en de buslijnen van HTMbuzz. Een losse dagkaart is verkrijgbaar bij verschillende hotels, VVV’s en bij de HTM servicepunten.

Tuktuk

De Tuk is een eigenzinnig, exotisch, super handig vervoermiddel voor iedereen die op een vrolijke manier vervoerd wil worden. Niet weg te denken uit de straten van Bangkok, maar genieten van de originele Thaise Tuk kan ook in Den Haag. Ontdek Den Haag door je rond te laten rijden in een echte Thaise Tuk Tuk. Of je nu naar de Grote Markt wil of naar het Vredespaleis alleen al door het rijden in een Tuk Tuk beleef je de dag je leven.