38ste editie Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen op 11&12 en 18&19 augustus 2017

De 38ste editie van het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen vindt dit jaar plaats op 11-12 en 18-19 augustus 2017. Dat maakte Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen vandaag bekend.

vuurwerk-scheveningen

Op alle vier de avonden worden er traditiegetrouw twee spectaculaire vuurwerkshows afgestoken, rond de klok van 21:45 uur en om 22:30 uur. Jaarlijks gaan verschillende landen de strijd met elkaar aan voor de titel van mooiste landenvuurwerk. De deelnemende landen worden binnenkort bekend gemaakt.

 

 

We merken dat de vraag naar de bekendmaking van de data ieder jaar eerder op gang komt. De boekingen bij de hotels in Scheveningen en omgeving voor de vuurwerkweekenden stromen binnen en de organisatie wordt dagelijks benaderd over de nieuwe data. Dat geeft wel aan hoe zeer het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen in trek is. Mensen komen van binnen- en buitenland om het bijzondere tafereel boven zee te aanschouwen en maken er een weekend weg van. Goede impuls voor de horeca en voor de hotels aan het einde van de zomer!”, aldus Bjorn van Dijl, voorzitter van Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.