Bezoekers van Encore Amsterdam maken kans op een reis naar het Caribische St. Maarten

St. Maarten Tourist Bureau is onlangs een samenwerking gestart met Encore Amsterdam. Het eiland is partner van het jaarlijks terugkerend festival op het NDSM-werf ‘Encore Festival’ met meer dan 15.000 bezoekers en sponsor van de Backyard edities in de Melkweg. Bezoekers maken kans om een reis te winnen voor twee personen naar The Friendly Island.

Feestbestemming

Met de samenwerking zet St. Maarten zich in Nederland op de kaart als feestbestemming in het Caribisch gebied. ‘Door samen te werken met een organisatie als Encore Amsterdam bundelen we onze krachten en vergroten we ons bereik. De organisatie heeft een sterke connectie met St. Maarten wat terug te zien is in hun marketing – en promotieactiviteiten, alsmede hun muziekstijl en artiesten die vaak optreden’ aldus Rolando Brison, Director of Tourism bij St. Maarten Tourist Bureau.

 

 

De Dj’s die regelmatig tijdens Encore optreden waren jarenlang te horen op de radio in St. Maarten en in 2015 is vanwege de groeiende animo voor muziek afkomstig uit het Caribisch gebied Encore Backyard opgericht. Elke twee tot drie maanden vindt een Encore Backyard editie plaats in de Melkweg waarbij de muziek volledig is gericht op Caribische muziekgenres zoals reggae, dancehall, soca en afro beat. Encore Festival vindt plaats op 19 augustus, waarbij St. Maarten hoofdsponsor is van de Backyard stage met optredens van artiesten zoals Mr Vegas en Christopher Martin. De eerste St. Maarten Backyard editie was op 1 juli en de komende edities zijn op 5 augustus en 11 november aanstaande.

 

 

Win een reis voor twee naar St. Maarten

Om kans te maken op een reis voor twee naar St. Maarten dienen bezoekers van Backyard en het festival een foto te maken bij de 3D GifGif booth om het vervolgens op Instagram te delen met de hashtag ‘EncorexStmaarten’. De winnaar wordt willekeurig uitgekozen en bekend gemaakt tijdens de speciale St. Maarten Day editie van Encore Backyard op 11 november in de Melkweg. Het prijzenpakket voor de gelukkige winnaar bestaat uit twee vliegtickets, accommodatie inclusief ontbijt, VIP tickets tot St. Maarten Carnival, een watersportactiviteit en een eilandtour.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.