Sint Maarten heeft het allemaal

Een droombestemming? Dat is Sint Maarten zeker! Het eiland in de Caribische Zee heeft het allemaal: parelwitte stranden, mooie natuur, historische bezienswaardigheden en een bruisend uitgaansleven.

sint-maarten-uitzicht-stad

Genieten op Sint Maarten

Ga lekker shoppen in Frontstreet in Philipsburg. Op zoek naar iets unieks? Sla dan zeker de Franse boetiekjes in Marigot niet over. Wil je iets zien van de omgeving? Dan is Saba geschikt voor een prachtige wandeling door de natuur. Relaxen doe je op de mooie stranden van Anguilla, pracht en praal bewonder je op het luxe St. Barth. Al deze eilandjes zijn te bereiken per boot en vliegtuig. Maar vergeet ook zeker niet om de stranden op Sint Maarten te bezoeken. Witte stranden, helder water, een aangename temperatuur; met recht een droombestemming.

 

 

Hoewel Sint Maarten een klein eiland is, telt het maar liefst 37 stranden. Bij het Franse Orient Bay vind je een van de populairste stranden van het eiland. Pak je snorkelset en verken de prachtige onderwaterwereld. Of wil je liever wat dieper? Dan is duiken ook een optie. Vliegtuigen spotten doe je bij Maho Bay, het bekendste strand van het eiland. Andere mooie stranden liggen bij Great Bay, Little Bay en Oyster Bay in het Nederlandse deel en Grand Case, Nettle Bay en Bay Rouge in het Franse deel.

 

 

Sint Maarten is het hele jaar door geschikt voor een prachtige vakantie. De maanden juli tot en met oktober zijn de warmste, maar ook de vochtigste. Vanaf november tot en met juni is het ook heerlijk warm, maar een stuk minder vochtig. TUIfly vliegt nu bijna 1 jaar op Sint Maarten, 2 keer per week (woensdag en zondag) met de Dreamliner.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.