Wheels ’n Bites Food Truck Festival Valkenburg

Wheels ’n Bites is hét Food & Fun Festival van het zuiden. Lekker op rolletjes. Met de exclusieve Food Trucks, muziek, kinderanimatie en meer.

Culinaire parada

Met een culinaire parade op wielen tovert Wheels ’n Bites de binnenstad van Valkenburg om tot één groot openluchtrestaurant. Met een bonte verzameling van stoere en originele Food Trucks. Van de omgebouwde brandweerwagen of caravan tot een originele VW T1 en de Italiaanse Piaggio. Op 11, 12 en 13 augustus doen we met een verscheidenheid aan Food Trucks het centrum van Valkenburg aan de Geul aan. Wheels ’n Bites vindt plaats op het Walramplein in Valkenburg. Het festival is op vrijdag geopend vanaf 15:00 tot 00:00, zaterdag de hele dag van 12:00 tot 00:00 en zondag kan er nog genoten worden op het evenementen terrein tussen 12:00 en 21:00 uur.

 

 

Wheels ’n Bites is een meerdaags en gratis toegankelijk belevingsfestival. De ingrediënten van het festival zijn ‘Food, Drinks, Music & Pleasure’. Culinair & Cultureel genieten voor jong en oud! Eten en drinken, muziek, streekproducten, een variëteit aan straattheater, entertainment voor de jongste bezoekers en nog veel meer vermaak en beleving staan op het programma.

 

 

Smaaksensaties

De Food Trucks (+/- 25 deelnemers) uit Nederland en België presenteren eten en de nieuwste trends. Van hamburger tot tapas en van vegetarisch tot biologisch. Burgers, pulled pork, smoothies, hotdogs, saté, gezonde snacks, tortilla’s, poffertjes, ijs, en suikerspin en nog veel meer. Je proeft het allemaal. De bezoeker kan op het ‘Wheels ’n Bites Terras’ bekomen van alle smaaksensaties. Genieten van een heerlijk glas wijn, een frisse low alcohol cocktail, een speciaal bier of frisdrank.

Entertainment

Wheels ’n Bites biedt ook heel veel live-muziek. In samenwerking met poppodium Nieuwe Nor is er een gevarieerde programmering samengesteld. Met onder andere Season On The Line, Voilet’s Tale, Power To The Pipo, Lemonaze, Austin Leaves, Tripp P Brass Band, CelineShanice, Midas, Moonshine Whisky en Dr. Funk & Mr.Soul. Voor de jongste bezoekers entertainen we met activiteiten. Activiteiten zoals schminken, glitter tattoo’s, een Meet & Greet met Anna en Elsa uit Frozen, een heuse feest DJ, Luna’s caravan, mega bellenblaas, At me’s creative workshops, Dico’s volksspelen en nog veel meer!

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.