Wizz Air vliegt sinds zondag naar het Bulgaarse Varna vanaf Eindhoven Airport

Wizz Air, de grootste lagekostencarrier van Centraal- en Oost-Europa, breidt zijn netwerk uit en opent op 23 juli 2017 de route Eindhoven-Varna. Vanaf zondag wordt tweemaal per week (op dinsdag en zondag) naar de Bulgaarse stad aan de Zwarte Zee gevlogen. Varna is al de 21ste WIZZ-bestemming vanuit Eindhoven Airport.

Zwarte Zee

Varna is gelegen aan de Zwarte Zee in het oosten van Bulgarije en telt circa 350.000 inwoners. Het is de belangrijkste havenstad en de derde grootste stad van het land. Je vindt er tal van bijzondere gebouwen en meer dan 150 monumenten. De kathedraal gewijd aan Maria Onbevlekte Ontvangenis is ongetwijfeld de meest opvallende trekpleister. In Varna worden jaarlijks tientallen evenementen georganiseerd, waaronder het befaamse muziekfestival dat sinds 1926 jaarlijks plaatsvindt.

 

 

De nieuwe bestemming is ook een van de belangrijkste Bulgaarse vakantieoorden. De Bulgaarse Rivièra met het Goudstrand en Albena kenmerkt zich door mooie, brede stranden en een bergachtig landschap.

 

 

Varna is de tweede Bulgaarse bestemming die Wizz Air vanuit Eindhoven aanvliegt. WIZZ biedt nu vanuit drie Nederlandse luchthavens (Eindhoven, Groningen en Maastricht) in totaal 23 routes aan naar 10 landen.De vluchten worden uitgevoerd met een Airbus A320 of een A321. Deze brandstofzuinige, geluidsarme, comfortabele toestellen bieden plaats aan respectievelijk 180 en 230 passagiers.Tickets zijn beschikbaar via www.wizzair.com. Een enkele reis naar Varna is er al vanaf 19,99 EUR *enkele reis, incl. luchthaventaksen en niet-optionele lasten

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.