Wizz Air is op zoek naar de volgende generatie ‘Wizz Air Ambassadors’

Wizz Air deelt mee dat vandaag de publieke online stemronde voor de vierde editie van het WIZZ Ambassador-programma werd geopend. Het WIZZ-ambassadeurschap werd in het leven geroepen om de aandacht te vestigen op de uitstekende diensten die verleend worden door onze klantgerichte cabinepersoneelsleden.

wizz-air-ambassadors

Passagiers en fans van Wizz Air kunnen 31 leden van de WIZZ-cabinepersoneel verkiezen tot Wizz Ambassador. Zij zullen de komende twee jaar de officiële gezichten van het de luchtvaartmaatschappij zijn en WIZZ vertegenwoordigen bij tal van evenementen en persconferenties.

 

 

Vanaf vandaag tot 9 juni 12u ’s middags kunnende stemmen uitgebracht worden via een speciale app op de Facebook-pagina van Wizz Air. Er zijn in totaal 83 finalisten. Wizz Air is in elk land met meerdere WIZZ-bases op zoek naar drie ambassadeurs, en in landen met één WIZZ-basis worden twee ambassadeurs gezocht.

WIZZ moedigt zijn passagiers en volgers aan om die stewards en stewardessen te selecteren die volgens hen het meest geschikt zijn om de typische WIZZ-beleving te vertegenwoordigen, een uitzonderlijk professionalisme aan de dag leggen en een grote passie hebben voor dit beroep in de lucht. De nieuwe WIZZ-ambassadeurs zullen veel meer zijn dan louter merkvertegenwoordigers. Deze beste leden van het cabinepersoneel zullen de meer dan 1800 stewards en stewardessen van de luchtvaartmaatschappij’ vertegenwoordigen door fantastische aspecten van hun job via traditionele en sociale media te delen. Zij zullen ook uit eerste hand een beeld geven wat er nodig is om een loopbaan uit te bouwen​​ aan boord.

 

 

De officiële verkiezingsceremonie vindt plaats in juli. Daarna zullen Wizz Air-passagiers de kans krijgen om de nieuwe WIZZ-ambassadeurs te ontmoeten, niet enkel aan boord van de Wizz Air-vliegtuigen, maar ook op de door de luchtvaartmaatschappij gesponsorde loopevenementen in Midden- en Oost-Europa, in video’s en in elke editie van het inflight-magazine van Wizz Air.

Owain Jones, Chief Corporate Officer van Wizz Air, zei: “WIZZ is enorm trots op zijn goed presterend cabinepersoneel. Het zijn niet alleen goed opgeleide professionals en veiligheidsdeskundigen, maar onze stewards en stewardessen doen er ook alles aan om onze klanten aan boord een uitstekende service te verlenen. Tot 9 juni 2017 kunnen klanten en Wizz Air-fans beslissen welke leden van het WIZZ-team ons bedrijf in hun land zullen vertegenwoordigen en wie de mooie aspecten van een fascinerende carrière als lid van het WIZZ-cabinepersoneel zal delen met het grote publiek.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.