Unieke samenwerking Pleisureworld en House of Leisure bij organisatie 3-daagse Inspiratie Tour

De experts in leisure van Pleisureworld en Midpoint Brabant House of Leisure slaan voor het eerst de handen ineen bij de organisatie van een 3-daagse Inspiratie Tour rondom de Euro Attractions Show (EAS) in Berlijn. Van maandag 25 september tot en met woensdag 27 september kunnen ondernemers zich laten onderdompelen in de laatste innovaties en allernieuwste trends in leisure. Een inspirerend programma op de beursvloer wordt gecombineerd met exclusieve bedrijfsbezoeken, behind the scenes, media exposure en netwerkmomenten.

Bekijk de top-10 in Berlijn

Berlijn

De grootste jaarlijkse Europese conferentie en trade show voor de attractie industrie, de Euro Attractions Show (EAS), georganiseerd door IAAPA, vindt 24 tot en met 28 september 2017 plaats in Berlijn. Meer dan 500 bedrijven presenteren zich in zes beurshallen van Messe Berlin. Exclusief voor de deelnemers aan de 3-daagse Inspiratie Tour is bovendien een extra innovatie tour op de beursvloer georganiseerd.

 

 

Berlijn staat bol van leisure innovaties. De 3-daagse Inspiratie Tour combineert het bezoek aan de EAS daarom met tal van best practices. Bedrijfsbezoeken en behind the scenes zijn er onder andere bij Erlebnis-Zoo Hannover, Karls Erlebnis-Dorf, SpielBau Design Studio en het nieuwste leisure concept van Merlin Entertainments, Little Big City Berlin.

 

 

Leisure experts Raymond Oude Groen van House of Leisure en Hans van Leeuwen van Pleisureworld bundelen hun krachten. Zowel House of Leisure als Pleisureworld staan bekend om de organisatie van inspirerende programma’s in binnen- en buitenland. Niet eerder was er zoveel expertise en kennis bij de organisatie van een Inspiratie Tour. Dit resulteert in tal van voordelen voor deelnemers, waaronder de mogelijkheid tot het verkrijgen van een subsidie.

Aanmelden: pleisureworld.nl/event/3daagse-inspiratie-tour-eas-berlijn/

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.