Vlieg extra voordelig vanaf Amsterdam naar Windy City Chicago

WOW air opent vandaag een nieuwe Amerikaanse route: Chicago wordt de tiende bestemming van de IJslandse low-cost airline in Noord-Amerika. Nederlandse reizigers kunnen via een korte overstap in Reykjavik al vanaf €159,99 enkele reis naar de Amerikaanse stad vliegen.

Vier keer per week

WOW air vliegt 4 tot 6 keer per week vanaf Amsterdam naar Chicago, met een optimale overstap in Reykjavik van ongeveer een uur in beide richtingen. De vlucht vanaf Amsterdam vertrekt om 12:35 en komt aan in Chicago om 16:40 lokale tijd. De nieuwe route wordt uitgevoerd met een Airbus A321.

 

 

Met de toevoeging van de “Windy City” aan haar netwerk, biedt WOW air vluchten aan naar de drie grootste steden van de Verenigde Staten: New York, Los Angeles en Chicago. Chicago O’Hare Airport is een belangrijke hub en vormt de toegangspoort tot veel staten in het Midwesten.

 

 

Zoals op alle WOW air vluchten van en naar Noord-Amerika, kan er op deze route ook gebruik gemaakt worden van een gratis tussenstop in IJsland. Zo kunnen reizigers natuur in IJsland combineren met een stedentrip, zonder extra vluchtkosten.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.