Win met WOW air een complete fietsreis naar de Verenigde Staten!

Vanaf vandaag kun je als klant van Intersport Twinsport rekenen op een mooie extra. Bij iedere aankoop bij de sport- en outdoorwinkel krijg je namelijk een voucher waarmee je kans maakt op een van de 3 reizen die WOW air in samenwerking met Visit Pittsburgh en Golden Triangle Bike ter beschikking stelt.usa-pittsburgh

De hoofdprijs is een sportieve 9-daagse fietsreis, inclusief WOW air retourtickets, waarbij je de ruim 500 km lange Great Allegheny Passage en C&O Towpath Trail tussen Pittsburgh en Washington DC aflegt. Dit is een van de mooiste fietsroutes van de VS!

Naast deze mooie prijs, geeft WOW air ook nog 2 keer 2 retourtickets naar Pittsburgh weg. Meedoen met deze winactie is simpel. Bij je aankoop bij Intersport Twinsport ontvang je een voucher waarop een unieke code vermeld staat. Deze kun je invoeren op de speciaal voor deze actie gecreëerde website. Beantwoord de vraag, voer je gegevens in en je maakt automatisch kans op een van de drie reizen! De winactie loopt nog tot 16 juli.

 

 

Pittsburgh: de nieuwe WOW bestemming

Vanaf 16 juni vliegt WOW air rechtstreeks vanaf Reykjavik naar de nieuwe bestemming in de Verenigde Staten: Pittsburgh. Hierdoor is deze bruisende stad vanaf Amsterdam makkelijk en betaalbaar bereikbaar. Twee keer per dag vertrekt er namelijk een WOW air vlucht vanaf Schiphol naar de IJslandse hoofdstad waar je slechts één uur hoeft te wachten op je overstap naar Pittsburgh. De stad stond niet voor niets op nummer 4 van de 17 bestemmingen die je in 2017 moet bezoeken volgens Harper’s Bazaar. Pittsburgh heeft op cultureel en culinair vlak veel te bieden.

Het is echter ook de start van de Great Allegheny Passage Trail, waardoor de stad een perfecte uitvalsbasis is voor sport- en outdoorliefhebbers Waar vroeger namelijk nog een trein reed richting Washington DC is nu een van de mooiste fietsroutes van de VS uitgestippeld. Fiets in de sporen van de oude trein en doorkruis ruim 500 kilometer aan indrukwekkende natuur. Onderweg passeer je typisch Amerikaanse dorpjes die vaak ook als overnachtingsplekken dienen.

 

 

9 dagen vol fietsplezier

De hoofdprijs waar je bij Intersport Twinsport kans op maakt is een 9-daagse fietsreis voor 2 personen met Pittsburgh als startpunt. Met de nieuwe vlucht van WOW air reis je naar de stad in Pennsylvania, waar je één nacht verblijft. De volgende dag stap je op de fiets van Golden Triangle Bike en leg je de Great Allegheny Passage af. Bij de stad Cumberland gaat deze trail over in de C&O Towpath Trail die in Washington DC eindigt. In totaal fiets je dus een week door prachtige natuur! Onderweg slaap je in gezellige B&B’s en mooie hotels. Het transport van bagage is ook geregeld en hoeft dus niet mee op de fiets. Vanaf Washington reis je met een bus terug naar Pittsburgh. Hier verblijf je nog één nacht voordat je terug vliegt naar Nederland. Dé reis voor iedere sport- en outdoorliefhebber!

De winactie loopt van 6 juni tot en met 16 juli 2017 bij alle winkels van Intersport Twinsport (behalve de outlet in Arnhem). De winnaars van de reizen worden voor 30 juli bekend gemaakt. Voor nog meer informatie over deze winactie kun je terecht op www.winmetwowair.nl.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.