Boek nu de Air Transat 2018 vluchten

Air Transat, de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada, heeft het boekingsseizoen voor 2018 geopend. Vluchten voor volgend jaar zijn nu boekbaar!

Zowel consumenten als partners in de reiswereld kunnen vanaf nu Air Transat vluchten voor volgend jaar boeken. Hiermee zijn stoelen meer dan een jaar voor vertrek beschikbaar. Touroperators kunnen nu al starten met het samenstellen van hun pakketreizen naar Canada en consumenten die een los ticket willen boeken voor 2018 kunnen dat per direct doen.

 

 

Vluchtschema

Het vluchtschema voor 2018 vanuit Nederland en België is zowat gelijk aan dat van 2017. Op 19 april 2018 is de eerste vlucht van Amsterdam naar Toronto en op 5 mei naar Vancouver. Daarna loopt de frequentie van de directe vluchten door tot vier vluchten per week naar Toronto, drie naar Vancouver en een naar Calgary.
De eerste vlucht vanuit Brussel naar Montréal vindt plaats op 30 april 2018. Vanuit België worden er tot drie directe vluchten per week aangeboden. Het gehele vluchtschema is bijgevoegd.

Binnenlandse vluchten

Dit jaar zijn extra binnenlandse vluchten toegevoegd zodat reizigers naar Canada meer overstapmogelijkheden hebben. Zo is Montréal vanuit Amsterdam gemakkelijk bereikbaar door de binnenlandse vlucht vanuit Toronto. Ook is het goed mogelijk tijdens een vakantie zowel de west- en oostkust te combineren door het grote aanbod aan binnenlandse vluchten.

Nieuwe maaltijden aan boord

Ook zijn dit jaar nieuwe maaltijden aan boord geïntroduceerd. Zowel in Economy als in Club Class krijgen passagiers nieuwe maaltijden geserveerd. Van Europa naar Canada is er in de Economy Class keuze uit drie warme gerechten die dagelijks vers bereid worden. In de Club Class kunnen passagiers een keuze maken uit het Chef Menu van de Canadese chef Daniel Vézina. Deze worden geserveerd met een kaasplateau, dessert en glas wijn. Voor Economy Class passagiers zijn deze maaltijden ook beschikbaar tegen betaling.

 

 

Consumenten kunnen hun vluchten boeken via www.airtransat.nl of via het callcenter door te bellen naar 00800 872 672 83. Voor agenten zijn de 2018 vluchten via alle GDS systemen boekbaar.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.