Gratis zonnebrandcrème voor een albinokind in Afrika

Moeders zijn altijd druk: druk met werk, het huishouden, de kinderen. Ze vergeten zichzelf nog wel eens. Op het gebied van zonbescherming is dit een absolute ‘no go’. Altruist Dermatologist Sunscreen wil alle moeders er op attenderen zichzelf niet te vergeten en zich deze zomer goed te beschermen tegen de schadelijke UV-straling van de zon. Elke twee uur opnieuw en royaal insmeren is noodzakelijk voor een goede bescherming. Een goed voorbeeld doet goed volgen!

Goede Doelen

Altruist werkt samen met de goede doelen organisatie Stichting Afrikaanse Albino’s –www.afrikaansealbinos.nl – dat kinderen met albinisme in Afrika een beter leven biedt. Deze kinderen hebben door hun lichte huid veel te lijden van de felle Afrikaanse zon en hebben een zeer hoog risico op het ontwikkelen van huidkanker op jonge leeftijd. Zo vertoont 100% van de kinderen met albinisme in Tanzania bijvoorbeeld al tekenen van zongerelateerde huidschade voor ze 10 jaar oud zijn. Altruist geeft voor elke verkochte flacon in Nederland gratis een flacon zonnebrandcrème aan een albinokind in Afrika. Hiermee worden duizenden kinderen met albinisme in Afrika geholpen om hun zongevoelige huid te beschermen.


Altruist Dermatologist Sunscreen is verkrijgbaar bij DA. Altruist Dermatologist Sunscreen 1 liter is alleen via Amazon.co.uk verkrijgbaar.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.