Visum aanvragen voor de zomervakantie van 2017

Tegenwoordig is de sky écht de limit als het gaat om het maken van een reis en zelfs met kinderen zijn er genoeg bijzondere en nieuwe plekken, die je samen met het hele gezin kunt ontdekken tijdens de aankomende zomervakantie. Net zoals je je reis tot in de kleinste details online kunt regelen, is er ook een site waar je gemakkelijk, voordelig en snel voor jezelf en voor de andere leden van je gezin gewoon in het Nederlands een visumaanvraag kunt doen.

Via de website van CT-visumdienst kun je binnen enkele minuten een visum aanvragen, dat je dan netjes binnen een aantal dagen thuis zult ontvangen, waardoor je zorgeloos en goed voorbereid aan je reis kunt beginnen. De prijzen zijn super voordelig en vooraf je visum regelen scheelt je een hoop gedoe bij aankomst op de luchthaven, waar je trouwens in sommige landen niet eens meer een visum kunt kopen.

Een van die bijzondere bestemmingen om misschien in de zomervakantie van 2017 naar toe te gaan met het hele gezin is India. India is een bijzonder vakantieland om met kinderen te bezoeken. India is prima met kleintjes te bereizen en er valt echt genoeg te beleven voor iedereen.

 

LEES OOK DIT: Club Med herontdekt

 

Begin je reis bijvoorbeeld met een bezoekje aan de stranden van Goa. Hier kun je heerlijk genieten van een geweldig strand en even met zijn alle bijkomen van de reis. Als je dan verder wilt reizen is het echt onvergetelijk voor de kinderen om op zoek te gaan naar tijgers en olifanten in Periyar. Dat is nog eens iets anders dan de wilde dieren, die ze kennen van de dierentuin.

Het strand van Kovalam is trouwens ook een echte aanrader, als je op zoek bent naar een plek die nog niet overladen is met toeristen. Voordat je aan je reis door India begint is het natuurlijk wel belangrijk om wat informatie op te zoeken over de plekken die je wilt gaan bezoeken, je ticket en je accommodatie te regelen en natuurlijk je e-visum te bestellen. Dat laatste kun je online doen via de site van CT-visumdienst.

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming waar jong en oud het naar zijn zin zal hebben? Overweeg dan deze zomer een reis naar Turkije. De kids zullen zich uren vermaken aan die prachtige Middellandse Zee en natuurlijk kunnen jullie als gezin ook nog een uitstapje maken, om al die bijzondere wereldwonderen te bekijken. Het zal ongetwijfeld indruk maken op de kinderen en als ze weer terugkomen van vakantie zullen ze op school heel wat te vertellen hebben.Geniet in één van de mooiste all inclusive hotels en aquaparken en vier een heerlijke familievakantie. Turkije biedt voor allerlei soorten vakanties voldoende mogelijkheden. Doe net wat geschikt is voor jouw gezin. Ga relaxen aan de Middellandse Zee of naar het centrum om te shoppen, maar wat je ook doet, vergeet niet om via CT-visumdienst van tevoren je visum Turkije online te bestellen, waar je het hele proces trouwens gewoon in het Nederlands kunt voltooien.

 

 

Sri Lanka is nog zo’n bestemming, die een afwisselende vakantie voor het hele gezin kan bieden. Neem de kids mee op een wandeling door de oude ruïne-steden Anuradhapura en Polonnaruwa of ga lekker met het hele gezin een paar dagen genieten op één van de tropische stranden.

Je kunt natuurlijk het eiland niet verlaten zonder olifanten en luipaarden te hebben gezien in het National Park Yala of een bezoekje te hebben gebracht aan één van de theeplantages in de bergen van Nuwara Eliya of Ella. Je kunt tijdens je reis genieten van het heerlijke eten en je kinderen met een hoop nieuwe smaken in aanraking laten komen.
De vriendelijke bevolking zal je met open armen ontvangen, dus het enige wat jij eigenlijk nog hoeft te regelen is je ticket, een verblijf en je visum voor Sri Lanka. Je e-visum voor Sri Lanka, Egypte, India, Kenia, Canada, Australië, Amerika of Turkije kun je voordelig en met een paar klikken op de muis in orde maken op www.ct-visumdienst.nl.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.