Nieuwe website Beleef Kerkrade nu live

Gemeente Kerkrade en VVV Zuid-Limburg willen samen meer beleving bieden aan de bezoekers van de stad die op toeristisch gebied steeds meer te bieden heeft zoals locaties als GaiaZOO, Museumplein Limburg, LeisureDome maar ook cultuurhistorische gebouwen zoals Abdij Rolduc.

Nu online

Daarom heeft de gemeente Kerkrade in samenwerking met VVV Zuid-Limburg een nieuwe toeristische website ontwikkeld. Deze website is nu online, te vinden op www.beleefkerkrade.nl. Doel van de website is om gasten op een belevende manier de geheime plekken, cultuurhistorische informatie, bezienswaardigheden en de hotspots van de gemeente te laten ontdekken. Dit zodat geïnteresseerde bezoekers gestimuleerd worden de gemeente te bezoeken en/of een verblijf te verlengen.

 

 

Wethouder Tim Weijers (Toerisme, Stadsmarketing) lanceerde samen met Anya Niewierra (directeur VVV Zuid-Limburg) de nieuwe website: “Met deze website kunnen we onze bezoeker nog beter informeren over al het moois dat Kerkrade te bieden heeft. Buiten de bekende dagattracties kan iedereen ook de evenementen in onze stad nu makkelijker terugvinden. Uitstekende wereldwijde promotie van Kerkrade.”

 

 

Toeristische website Kerkrade

De website bevat uitgebreide thematische pagina`s over de toeristische onderwerpen in Kerkrade binnen de vormgeving en huisstijl van VVV Zuid-Limburg. De onderwerpen zijn onder andere ‘attracties’, ‘cultuur’ en ‘natuur’. Er zijn tevens vermeldingen van evenementen, accommodaties, dagattracties en algemene bezienswaardigheden op te vinden. Ook een evenementenkalender maakt deel uit van de website.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.