PeperArt editie 2017 in Antwerpen

Versterkt de kunst de locatie of versterkt de locatie de kunst? Beide, weten we bij PeperArt. Kunstwerken van hoog niveau geven extra cachet aan een locatie. En andersom verleent een bijzonder decor een kunstwerk natuurlijk ook extra zeggingskracht.

Bijzondere locatie in Antwerpen

Maar met bijzondere locaties als vertrekpunt, gaat PeperArt nog een paar stappen verder. Veel meer nog dan een kunstbeurs op steeds weer een nieuwe unieke plek, is PeperArt een tweedaagse grensoverschrijdende kunstbelevenis in Antwerpen voor zowel de kunstenaar zelf als de bezoeker.

 

 


De opzet is ruim, gastvrij en intiem tegelijk, met maximaal dertig kunstenaars uit diverse landen en disciplines én jong talent. Eindexamenkandidaten van de Dutch Shoe Academy uit Utrecht exposeren hun eindwerkstukken. Ze laten zien hoe een schoenontwerp en het vervaardigen ervan tot stand komt. Er is rust en ruimte voor echte interactie en contact tussen de kunstenaar en de bezoeker. Het gehele weekend is er live muziek aanwezig.

 

 

Deelnemers én bezoekers van de eerste PeperArt in 2016 beleefden bijzondere ontmoetingen in de ECI Cultuurfabriek Roermond. Kom de tweede PeperArt zelf meebeleven op 16 en 17 september 2017 in kasteel Sterckshof in het kunstminnende Antwerpen. Het kasteel is normaal gesproken gesloten voor publiek.

Praktische informatie PeperArt 2017

zaterdag 16 september 11:00–18:30 uur
zondag 17 september 11:00–17:30 uur

Entreetickets

Per persoon € 7,50
Ckaarthouders (NL) gratis toegang
Kinderen t/m 16 jaar gratis

Kinderen

Beleef de Kunst! Op beide dagen, om 12:00 | 14:00 | 16:00 uur, organiseren we speciale kinderrondleidingen door het kasteel en langs de kunst. Voor ouders dé gelegenheid om ondertussen kennis te maken met de kunstenaars en hun werk.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.