Ryanair lanceert verbindende vluchten vanuit Milaan Bergamo

Ryanair, de nr. 1 luchtvaartmaatschappij van Italië heeft vandaag de dag (21 juni) de verbindingsdienst naar de luchthaven van Milaan Bergamo uitgebreid. Ryanair-klanten hebben nu uitgebreidere routekeuzes, en de mogelijkheid om rechtstreeks te boeken en over te stappen op aansluitende Ryanair-vluchten.

Na de succesvolle lancering van verbindende vluchten in Rome Fiumicino vorige maand kunnen Ryanair klanten vanaf 3 juli:

  • Verbindende vluchten op de eerste 25 (van maximaal 300 nieuwe routes) via Milaan Bergamo boeken op Ryanair.com
  • Verbinden met/vanuit Alicante, Athene, Barcelona, Bari, Brindisi, Cagliari, Catania, Corfu, Ibiza, Lanzarote, Lamezia, Madrid, Malaga, Malta, Napels, Palermo, Pescara, Trapani, Valencia en Zaragoza
  • Tussen vluchten verbinden zonder opnieuw via de check-in te gaan
  • Incheckte bagage wordt automatisch doorgestuurd naar de eindbestemming
  • Een boekingsreferentie voor beide vluchten ontvangen

 

 

Deze verbindende dienst is het nieuwste initiatief dat wordt geleverd onder het programma ‘Always getting better’ van Ryanair, met meer aansluitende diensten die later dit jaar op andere luchthavens in het Ryanair-netwerk worden uitgerold. In Milan Bergamo zei Ryanair’s Chief Commercial Officer David O’Brien:

“Ryanair is verheugd dat vanaf 3 juli onze verbindingsdienst naar Milaan Bergamo Airport wordt uitgebreid zodat klanten de Ryanair-vluchten kunnen verbinden met de laagste tarieven via onze grootste Italiaanse basis. Startende met 25 nieuwe routes (oplopend tot 300) kunnen klanten overstappen op hun volgende vlucht zonder dat ze opnieuw moeten inchecken, en hun bagage wordt automatisch doorgestuurd naar de eindbestemming.”

Deze nieuwe dienst onder jaar 4 van ons programma ‘Always getting better’ zal op andere Ryanair-luchthavens worden uitgebreid (met nog meer routes die in de komende weken en maanden zullen worden toegevoegd).

Ryanair.com, ‘s werelds meest bezochte luchtvaartmaatschappij website, verkoopt ook 20 lange afstand routes via Air Europa routes naar Noord- en Zuid-Amerika.

We voeren onze discussies verder met Aer Lingus en Norwegian Air – en andere potentiële partners – met het oog op het lanceren van verbindingen met hen later dit jaar terwijl we verder werken aan de implementatie van de laatste ronde upgrades om de klantenervaring te verbeteren.

Om de lancering van de verbindingsvluchten te vieren geven we 5.000 zitplaatsen te koop op 10 routes vanaf Milaan Bergamo vanaf slechts € 9,99 voor reizen tussen juli en september 2017, die tot middernacht donderdag (22 juni) beschikbaar zijn. Aangezien deze fantastische lage tarieven snel opgepikt zullen worden moeten klanten zich snel aanmelden bij www.ryanair.com indien ze van deze lage tarieven willen genieten.”

 

 

SACBO Director General, Emilio Bellingardi voegt daaraan toe:

Ryanairs lancering van verbindingsvluchten op onze luchthaven is een verdere stap in het ontwikkelingsproces dat door de luchtvaartmaatschappij is geïmplementeerd in zijn belangrijkste Italiaanse en Zuid-Europese basis, waardoor het de belangrijkste hub in Europa in termen van verbindingen wordt. Het 15 jaar oude partnership is succesvol zowel op het operationele aspect als op het bestemmingsaanbod en op de vluchttijd, en vindt een adequaat antwoord van de luchthaveninfrastructuur, die is ontworpen om nog meer uitgebreide diensten te bieden en beter tegemoet te komen aan de behoeften van de passagiers. ‘

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.