De Camping Aux Rives du Soleil is een uitstekende tussenstop op de weg naar Zuid-Frankrijk

Midden in Frankrijk in Pont-de-Vaux ligt, dichtbij de bekende Autoroute du Soleil, camping Aux Rives du Soleil een fijne verblijfplaats voor kampeerders op weg naar Zuid-Frankrijk. De erkende ANWB-camping wordt beheerd door de Nederlanders Parcival van Schijndel en Rina Knook. Zij zijn met het succesvolle Nederlandse echtpaar Jan en Nympha Jehee eigenaar van camping Aux Rives du Soleil.

Nederlandse vakantiegangers

Voor veel Nederlandse vakantiegangers zijn Jan en Nympha bekend van de al 25 jaar bestaande camping Parc La Clusure in Bure/Tellin in de Belgische Ardennen, die de ANWB als TopCamping bekroonde met vijf sterren.

 

 

Op een terrein van 8 hectare biedt de doorreis- en tussenstopcamping Aux Rives du Soleil veel ruime kampeerplaatsen en nieuwe, luxe huuraccommodaties zoals stacaravans en ‘Kabouter Plop familietenten. Voor de gasten zijn er bovendien een restaurant, snackbar, pizzeria, speelweide en twee zwembaden. Onlangs werd een nieuw sanitairgebouw in gebruik genomen dat aan alle moderne eisen voldoet. Wi-Fi is gratis op deze camping.

 

 

Voor een langer verblijf is de camping een prima uitvalbasis voor een bezoek aan de nabijgelegen bijzondere dorpjes bijvoorbeeld Pont-de-Vaux met de gezellige weekmarkt. Ook de vele kastelen, ruïnes en musea vragen om een bezichtiging. Voor liefhebbers van wandelen en fietsen liggen in de omgeving vrij vlakke en uitgestrekte paden met fraaie uitzichten, die voeren langs wijngaarden van bekende wijnen als Bourgogne en Beaujolais. Door de directe ligging aan de Saône en de Reyssouze kunnen de gasten op de camping lekker vissen in deze rivieren. Van 1 juni tot en met 31 augustus verzorgt het actieve en vrolijke animatieteam activiteiten voor volwassenen en een uitgebreid programma voor kinderen tot 12 jaar.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.