Er is een nieuwe bezoekerspas om het platteland van Engeland te ontdekken!

Er is een nieuwe, internationale bezoekerspas gelanceerd waarmee consumenten voordelig de tuinen en gastronomie van het Engelse platteland kunnen ontdekken. De Gardens & Gourmet Pass biedt gratis toegang tot een breed aanbod aan typisch Engelse tuinen en korting bij geselecteerde restaurants, tea rooms en pubs in de vijf Engelse regio’s Kent, Essex, Hertfordshire, Cheshire en het Peak District and Derbyshire.

gardens-gourmet

 

 

De pas is exclusief beschikbaar voor bezoekers uit Nederland en Duitsland en kan gekocht worden via de website van gardens and gourmet. Op deze website kunnen consumenten ook veel informatie en inspiratie vinden voor een bezoek aan de vijf Engelse regio’s. We geven alvast een voorproefje in onderstaande video.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.