Hertz en Aeroméxico tekenen exclusieve wereldwijde samenwerkingsovereenkomst

Hertz Global Holdings, Inc. heeft bekend gemaakt dat de organisatie, de Hertz Corporation, een drievoudige exclusieve samenwerkingsovereenkomst heeft getekend met Hertz Mexico (geëxploiteerd door Avasa) en Aeroméxico, Mexico’s voornaamste luchtvaartmaatschappij.

hertz-aeromexico

Aeroméxico passagiers kunnen nu autohuur tegen de best beschikbare tarieven reserveren bij Hertz en Firefly in Mexico en wereldwijd op de bestemmingen van de luchtvaartmaatschappij bij Hertz, Dollar, Thrifty en Firefly via de website van de vliegmaatschappij (Aeromexico.com) en telefonisch via de callcenters.

De speciale tarieven voor Hertz en Firefly in Mexico zijn ook beschikbaar voor klanten die een instapkaart van Aeroméxico tonen aan de landelijke verhuurbalies op de luchthavens. Daarnaast zal Hertz Mexico ook de merknaam van Aeroméxico tonen en klantaanbiedingen weergeven op de website op alle autoverhuurvestigingen op de luchthavens.

 

 

Robert Stuart, Executive Vice President, Global Sales, Hertz, zegt: “Net als wij, is Aeroméxico constant aan het innoveren om zodoende de klanten de beste en meest hoogstaande service te bieden. Wij zijn vereerd dat de meeste voorname vliegmaatschappij van Mexico Hertz heeft gekozen als haar exclusieve wereldwijde autoverhuurpartner om haar passagiers een breed assortiment aan auto’s te bieden bij Hertz, Dollar, Thrifty en Firefly tegen de best beschikbare tarieven. Nu heeft Aeromexico.com een nieuw reserveringssyteem voor autohuur zodat reizigers hun vluchten slechts in een paar klikken kunnen boeken tezamen met een huurauto. “

Moises Behar, CEO, Hertz Mexico, een franchisepartner van de Hertz Corporation, voegt toe: “Het is een eer om te gaan samenwerken met de grootste Mexicaanse luchtvaartmaatschappij om onze Hertz en Firefly voertuigen en diensten makkelijk aan te bieden aan zowel de lokale reizigers alsmede de internationale bezoekers die met Aeroméxico vliegen. Als onderdeel van onze marketingsamenwerking met Aeroméxico bieden wij regelmatig speciale promoties aan en exclusieve autohuurvoordelen voor de passagiers van de luchtvaartmaatschappij.”

 

 

Anko van der Werff, Chief Revenue Officer van Aeroméxico, zegt: “Door onze exclusieve samenwerking met Hertz gaan wij door om ons aanbod voor onze klanten te vergroten door hen wereldwijd hoogstaande autohuur opties tegen de best beschikbare tarieven aan te bieden. Als het gaat om klantervaring heeft Aeroméxico de focus op de ‘gehele reis’, van deur tot deur door autohuur aan te bieden via onze sales kanalen die de verwachtingen zullen overtreffen. We hebben hele goede feedback ontvangen van vakantiegangers tot zakelijke reizigers over het gemak en voordeel om hun reis in één keer te regelen met autohuur via Aeromexico.com.”

Aeroméxico is een grote internationale vliegmaatschappij die meer dan 20 miljoen klanten bedient en vliegt naar meer dan 84 bestemmingen in Mexico; Noord, Zuid en Centraal Amerika, het Carribisch gebied, Europa en Azië.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.