Thrifty Autoverhuur breidt uit in Nederland

Multibrand is een strategische ontwikkeling binnen Hertz met de merken Hertz, Thrifty, Dollar en Firefly. Hertz Nederland breidt met onmiddellijke ingang Thrifty Autoverhuur uit naar alle Hertz vestigingen in Nederland. Later dit kwartaal volgen België en Luxemburg.

Thrifty Autoverhuur biedt een basis assortiment van voertuigen die maximaal 9 maanden oud zijn, met 100 kilometers vrij per dag en wordt gekenmerkt door een zeer scherpe en heldere prijs-kwaliteit verhouding. Thrifty Is toegankelijk via internet waarbij vooruitbetalen mogelijk is.

 

 

Henk van den Helder, General Manager Hertz Benelux, is enthousiast: “Wij waren al begonnen op onze luchthavens met Thrifty en dit blijkt een perfecte aanvulling te zijn op ons premium merk Hertz. Thrifty is voornamelijk gericht op de vrijetijdsmarkt. Wij zijn trots om Thrifty verder te kunnen uitbreiden en kijken uit naar meer!”

 

 

In Amsterdam is het lokale autoverhuurbedrijf Nedcars benoemd tot agent voor het merk Thrifty en Hertz zoekt voor beide merken verder naar nieuwe lokale partners. Ronald Meijers, directeur van Nedcars, reageert als volgt: “Wij zijn blij en trots op deze nieuwe samenwerking en zullen het merk Thrifty in Amsterdam als extra aanvulling op onze bestaande bestelwagenverhuur vorm gaan geven”.

Thrifty Autoverhuur is beschikbaar vanuit 1300 locaties wereldwijd en vanaf nu ook in 30 locaties van Hertz in Nederland.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.