Eindhoven365 en Zandbeek winnen Dutch Interactive Award!

Eindhoven365 heeft samen met content marketing bureau Zandbeek een zilveren Dutch Interactive Award gewonnen voor de internationale influencercampagne ‘Another City Trip’. De campagne, waarin 17 internationale bloggers en vloggers in 24 uur door Eindhoven zijn geleid, is in 2016 in samenwerking met Zandbeek opgezet en uitgevoerd met als primair doel meer city explorers naar Eindhoven te trekken.

eindhoven-award

Campagne vol lef

Eindhoven365 nam het in de categorie ‘Social’ op tegen opdrachtgevers als bol.com, KRO-NCRV en De Bijenkorf. Alle cases in die categorie zijn genomineerd omdat er op doordachte wijze gebruik is gemaakt van social media platforms als Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, Snapchat en Pinterest.

 

 

De jury vond de campagne van lef getuigen: ‘Deze resultaatgerichtheid in citymarketing is verfrissend. Knap om de stakeholders in de stad mee te krijgen voor dit concept. Dit is het begin voor een eindeloze vervolgcampagne. Goede selectie van bloggers. Lef om de controle over de content los te laten.’

 

 

De campagne is het resultaat van een nauwe samenwerking met verschillende zelfstandige retailers, horecazaken en culturele instellingen uit Eindhoven. De Dutch Interactive Awards (DIA) is een initiatief van Emerce. De awards worden uitgereikt aan het beste interactieve werk.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.