Het festival EMOVES in Eindhoven is een urban playground

“Dit festival is een prachtige etalage voor wat er in Eindhoven gebeurt op het gebied van urban sports.” Op 16, 17 en 18 juni is het weer tijd voor EMOVES. Eindhoven breakdancer Niek Traa maakt onderdeel uit van The Ruggeds en organiseert met zijn team één van de hoogtepunten van het festival: de World BBoy Classic, de grootste twee-tegen-twee breakdance competitie ter wereld. “De Effenaar verandert dan voor één dag in een arena.” Vandaag zie je hem in de nieuwste Share the Vibe video.

world-body-classic

 

 

“In Eindhoven zijn we van het doen.”

Eindhoven een urban broedplaats. “Qua breakdancen vind je hier het hoogste niveau van Nederland. Mensen komen vanuit heel de wereld speciaal hier naar toe om een keer mee te trainen. Het is heel mooi hoe onze eigen stad ook ziet wat we hier doen en dat die meerwaarde erkend wordt”, aldus Niek. “Hier in Eindhoven zijn we van het doen. We werken bijvoorbeeld samen met 040 BMX Park en Skatepark Area51, want samen kom je verder dan los van elkaar. Ik ken overigens geen enkele plek op de wereld waar urban sports zo met elkaar zijn vervlochten als hier in Eindhoven.”

Ook op 18 juni bij World BBoy Classic 2017 zijn? Tickets koop je via de website.
Kun je er 18 juni niet bij zijn? Volg dan vanaf 18:00 de competitie via de Facebook livestream van World BBoy Classic.

 

 

Share the Vibe

Eindhoven staat in de top 10 beste steden voor talent wereldwijd. En dat mag gezien worden. De afgelopen Share the Vibe video’s stonden in het teken van ander talent, zoals STORM Eindhoven en What If Collective, die net als Niek werden vastgelegd door Blickfänger. Verspreid over 2017 volgen meer Eindhovense talenten. Bekijk de gehele campagne op www.eindhoven.video.

Het merk Eindhoven is een dynamisch merk dat toebehoort aan de gemeente, maar ook aan de stad en haar inwoners. De ‘vibes’ uit het beeldmerk zijn vrij voor iedere Eindhovenaar om zijn of haar eigen energie in te stoppen.

Voel jij de Eindhoven energie ook? Deel dan mee via #SharetheVibe en #Eindhovencity.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.